Fejzić: Ako ono sinoć u Pljevljima nije bio šovinizam, ne znam šta je
Reis Rifat Fejzić

"Imamo li pravo na vazduh"

Fejzić: Ako ono sinoć u Pljevljima nije bio šovinizam, ne znam šta je

Na jučerašnjem protestu ispred Centra bezbjednosti u Pljevljima upućivane su šovinističke poruke nakon imenovanja Harisa Đurđevića za novog načelnika CB-a.

Grupa građana se okupila u znak protesta a dio njih, kako se može vidjeti na jednom snimku koji kruži društvenim mrežama, uzvikivao je “Ustala je Sparta srpska, neće ovo biti Turska”.

Snimak je podijelio i reis Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifat Fejzić.

"Ako ovo u Pljevljima nije šovinizam, ne znam onda šta je...ako nemamo pravo na neke funkcije, poželjno bi bilo da nam se odgovori-da li imamo pravo na vazduh?", upitao je Fejzić.

Dalje se upitao gdje je država, NVO sektor, mediji, strane diplomate?

"Najverovatnije će biti, da je ovo "Ramazanska čestitka", napisao je Fejzić na svom Tviter nalogu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.