Kovačević: Ljubav prema tuđoj ne može biti jača od ljubavi prema sopstvenoj državi
Foto: Socijaldemokrate

Kovačević: Ljubav prema tuđoj ne može biti jača od ljubavi prema sopstvenoj državi

Članovi Omladine Socijaldemokrata Nikšić organizovali su, povodom 14. februara, akciju kojom su poslali poruku ljubavi gradu u kojem žive.

“Mi smo odlučili da upravo danas, na dan zaljubljenih, odnosno dan ljubavi, posaljemo našem Nikšiću i našoj Crnoj Gori lijepu sliku i snažnu poruku - poruku pozitivne atmosfere i sreće, ali i da jasno i glasno saopštimo da uvijek postoji ono što nas spaja i što će nas spajati, a to je ljubav jednih prema drugima, ali i ljubav prema gradu koji najviše volimo i koji zajedno treba da mijenjamo nabolje”, rekao je Risto Kovačević, predsjednik Omladine Socijaldemokrata Nikšića.

Kovačević je istakao da primitivizam i agresivnost, kojima smo nažalost sve više izloženi, ne smije nadvladati civilizovanost i pristojnost.

“Baš kao što ljubav prema tuđoj ne može biti jača od ljubavi prema sopstvenoj državi. Grad Ljuba Čupića, Vita Nikolića i Miladina Šobića, grad piva i čelika, uvijek je znao da prepozna prave vrijednosti. Tako je bilo i tako će biti. I 14. marta, ali i svakog drugog dana do danas i ubuduće.”, zaključio je Kovačević

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.