Srušio se helikopter Nacionalne garde u Njujorku, preminula tri člana posade (VIDEO)
Foto: Tanjug

Srušio se helikopter Nacionalne garde u Njujorku, preminula tri člana posade (VIDEO)

Tri pripadnika Nacionalne garde poginula su kada se njihov helikopter na rutinskom letu srušio zapadno od Njujorka, saopštilo su zvaničnici.

"Helikopeter UH-60 za medicinsku evakuaciju srušio se u gradiću Mendon u blizini Ročestera", rekao je Erik Dar, direktor odeljenja za javne poslove za vojna i pomorska pitanja države Njujork.

Istraga o okolnositma nesreće je u toku, prenosi AP.

Helikopeter je je poletio sa Međunarodnog aerodroma u Ročesteru.

Guverner države Njujork Endrju Kuomo rekao je da će zastave na državnim zgradama biti spuštene na pola koplja.

Šerif okruga Monro rekao je na konferenciji za novinare da su svjedoci koji su pozvali hitne službe prijavile da su čuli nešto kao isprekidan zvuk motora i da je helikopter letio vrlo nisko. Šerif je rekao da u udesu nije bilo preživjelih.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.