Kalač: Abazović u društvu negatora svega crnogorskog
Faruk Kalač, Foto: Socijaldemokrate

Kalač: Abazović u društvu negatora svega crnogorskog

Politički prijatelj Dritana Abazovića, Draško Stanivuković, kojem je relativno skoro slavodobitno čestitao “oslobođenje” Banjaluke, gostujući u emisiji Pressing u Zagrebu, izjavio je da se u Srebrenici nije dogodio genocid, saopštio je Faruk Kalač član predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore.

Kalač poručuje da je Abazovićev saborac iz komšiluka, Draško Stanivuković, prepoznat kao negator svega crnogorskog, i nacije, i jezika, i istorije, a veliki je pristalica kvislinškog četničkog pokreta iz Drugog svjetskog rata.

"Zbog toga su najbolji odgovor gospodinu Abazoviću dali građanski, odnosno evropski orijentisani Bošnjaci koji su, svi do jednoga, i pobjednici i poraženi na tamošnjim izborima, imali jedinstven stav o (ne)zrelosti i (ne)dostojanstvenosti Abazovića i njegove politike", naglasio je Kalač.

Poručio mu je da se uopšte ne čudi što URU ne žele da glasaju manjinski narodi i zašto niko od njihovih relevantnih predstavnika ne želi da participira u njegovoj Vladi koja okuplja negatore genocida.

"Uostalom, stav Draška Stanivukovića se ni po čemu ne razlikuje od javno izrečenog stava članice Predsjedništva GP URA, Tatjane Bečanović, prilikom gostovanja na jednoj od predizbornih debata na RTCG-u", zaključio je Kalač.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.