Ekonomska stabilnost države i standard građana prioriteti DPS bez obzira da li se nalazi na vlasti ili u opoziciji
Radule Novović, Foto: DPS

Novović poručio

Ekonomska stabilnost države i standard građana prioriteti DPS bez obzira da li se nalazi na vlasti ili u opoziciji

Radule Novović, kandidat za poslanika sa liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović!”, saopštio je da je DPS i pored kako navodi neutemeljenih otužbi današnjim činom susreta kandidata za ministre i predstavnika ministarstava finansija i ekonomije pokazao političku zrelost, i odgovoran odnos prema građanima i novoj većini.

"Bez obzira na kontroverze koje prate formiranje nove izvršne vlasti i neutemeljene optužbe koje smo imali prilike da slušamo iz redova parlamentarne većine, predstavnici tehničke vlade sastali su se danas sa pojedinim kandidatima za ministre zaduženim za oblast ekonomije i finansija i tim činom pokazali, savjestan odnos prema javnim finansijama države i njihovoj održivosti, kao što se očekuje od svakog odgovornog političkog subjekta bez obzira da li je na vlasti ili u opoziciji", naveo je Radulović.

Poručuje da je DPS uvijek posebnu pažnju posvećivala ekonomskoj stabilnosti države, i stvaranju uslova za unaprjeđivanje životnog standarda naših građana.

"U doba pandemije, još su veći izazovi pred nama, i upravo zato ćemo i sa nove pozicije uvijek pokušavati da doprinesemo da se efekti ekonomske i zdravstvene krize, na svaki način ublaže", naglasio je Radulović, i dodao da u DPS-u to smatraju obavezom prema građanima, alii dijelom nove političke kulture koja bi trebalo da postane standard na političkoj sceni Crne Gore.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.