Odgovor bake Danice: Crnogorke su se udavale u najskupljoj crnogorskoj nošnji, crninu nosile za svojim najbližima
Vesna Bratić

Odgovor bake Danice: Crnogorke su se udavale u najskupljoj crnogorskoj nošnji, crninu nosile za svojim najbližima

Jedna baka iz Cuca, Crnogorka Danica Popović Roganović odgovorila je kandidatkinji za Ministarstvo obrazovanje, kulture, nauke i sporta Vesni Bratić na izjavu da su se Crnogorke udavale u crnini.

Njen odgovor je na Facebooku objavio Predrag Popović.

"Crnogorke su se udavale u crnogorsku nošnju, najljepšu i najskuplju na svijetu", poručila je baka Danica i dodala da se crnina u Crnoj Gori nosila najduže za najbližim članovima porodice.

Baka Danica se osvrnula i na Krsta Popovića, istakavši da su četnici ubili njegovog sina.

Poručila je ministarki Bratić da nijedan častan građanin Crne Gore neće dati da se ruši mauzolej na Lovećnu, i pozvala je sve da se udruže i da brane vrijednosti države.

Na kraju baka Danica je poručila da je Crna Gora vječna i da će tako biti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.