Korona stigla u Mornar: Dvojica pozitivnih iz barskog kluba, odlaže se meč sa Borcem
Ilustracija

Korona stigla u Mornar: Dvojica pozitivnih iz barskog kluba, odlaže se meč sa Borcem

Naš ABA ligaš Mornar je saopštio, da su dvojica članova barskog kluba pozitivna na korona virus.

"Jedan od njih bio je negativan na redovnom testiranju igrača rađenom uoči odlaska na utakmicu sa Crvenom zvedom u Beogradu", navodi se u saopštenju.

Na ponovljenom testiranju rađenom u Parizu 19. oktobra, u skladu sa propisima Evrokupa nakon evidentiranja prvog slučaja zaraze, njegov test bio je, međutim, pozitivan. On će zbog toga ostati u hotelskoj izolaciji u Parizu još najmanje sedam dana.

"Oba igrača osjećaju se dobro", stoji u kratkom saopštenju Mornara.

Takođe, potvrđeno je da je Mornar zbog ove situacije tražio odlaganje meča sa Borcem u Čačku, koji je na programu u subotu u ABA ligi, što je odobreno od strane takmičenja. Novi termin meča biće naknadno odobren.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.