Branimir Gvozdenović

Gvozdenović poručio da je glas za DPS glas za život u miru

"Čuvaćemo Crnu Goru kao zemlju multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada"

Politički direktor Demokratske partije socijalista (DPS) Branimir Gvozdenović boravio je u radnoj posjeti sjevernom regionu tokom koje je prethodnih dana posjetio opštine: Bijelo Polje, Plav, Andrijevicu, Petnjicu i Berane, gdje je sa rukovodstvom partije razgovarao o predizbornim aktivnostima koje se sprovode u tim opštinama.

Gvozdenović je istakao da mjesni odbori i komisije svakodnevno razgovaraju sa građanima i građankama i rade na predstavljanju izbornog programa DPS-a, osmišljenog nakon opsežne analize potreba i mogućnosti u zemlji.

Gvozdenović je podsjetio na brojne infrastrukturne projekte koji su u prethodnom periodu realizovani u sjevernim opštinama, ističući da će DPS nastaviti sa aktivnostima koje doprinose njihovom razvoju i ocjenjujući da su infrastrukturni projekti pretpostavka daljeg razvoja i uvezivanja sjevera sa drugim gradovima Crne Gore i regionom, što će doprinijeti privlačenju domaćih i stranih investicija, valorizaciji nespornih i neiscrpnih resursa ovog kraja i, u konačnom, rastu kvaliteta života svih građana i građanki.

"Nakon pobjede na predstojećim izborima, DPS će još odlučnije nastaviti da promoviše zajedništvo i suživot pripadnika svih manjinskih grupa i da gradi Crnu Goru kao zemlju multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada, što je ona oduvijek i bila, iako neki, koji joj ne žele dobro, danas, zarad političkih poena, zanemarujući javni interes i potcjenjujući mir, tvrde suprotno", kazao je Gvozdenović.

Gvozdenović je tokom posjete sa opštinskim rukovodstvima partije razgovarao i o potrebi ulaganja u industrijski sektor, obrazovanje i zdravstvo, te istakao da je DPS u svom izbornom programu predstavio plan razvoja i podrške privredi  i da jača saradnju između Vlade i lokalne samouprave.

On se tokom posjete zahvalio i dijaspori na njihovom interesovanju za svoje korijene i neprestanoj podršci koju pružaju razvoju Crne Gore kao nezavisne, razvijene, građanske i evropske države.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.