Tivat: Vaspitačica pozitivna na koronavirus

U JPU "BAMBI" obustavljen prijem djece do daljnjeg

Tivat: Vaspitačica pozitivna na koronavirus

JPU "Bambi" i vaspitna jedinica u Donjoj Lastvi, obustavili su prijem djece do daljnjeg, jer je jedan od zaposlenih u tom vrtiću pozitivan na koronavirus.

Kako obavještavaju iz Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, koronavirus je jutros potvrđen kod jedne osobe u Tivtu. 

"Budući da se radi o osobi koja je zaposlena u Javnoj predškolskoj ustanovi “Bambi”, u dogovoru sa predsjednikom Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje Sinišom Kusovcem, uprava ove ustanove obustavila je prijem djece u centralnoj jedinici i područnoj vaspitnoj jedinici u Donjoj Lastvi. Ispitivanje kontakata i potrebna testiranja realizovaće nadležne epidemiološke službe", poručili su.

Kako se dodaje, o svim predstojećim aktivnostima i mjerama, roditelji će biti blagovremeno obaviješteni.

Iz Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, podsjećaju građane na higijensko-sanitarne mjere - obaveznu upotrebu maski u javim zatvorenim prostorima, držanje distance i higijenu ruku i prostora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.