Siniša Kusovac

Kusovac poručio da je Tivat spreman

"Pripremamo se kao da će biti najbolja sezona do sada"

Opština Tivat će učini sve da ova turistička sezona bude dobra, kazao je prvi čovjek grada Siniša Kusovac. U naredne dvije, najviše tri godine trebalo bi, kaže Kusovac, da bude kompletiran projekat izgradnje bulevara od 4,2 km.

Kusovac je naveo da je TO Tivat već dala preporuke za ovu sezonu. Spremni su, kaže Kusovac, turistički vaučeri u dijelu otkazivanja i ponovnog zakazivanja dolazaka.

Planirana je, navodi, i on-line komunikacija sa gostima i hotelima u Evropi i svijetu.

Ugostitelji rade, hotel Regent je otvoren, a i ostali će biti otvoreni uskoro.

"Mi se pripremamo kao da će biti najbolja sezona i daćemo sve od sebe da tako bude", kazao je Kusovac.

Projekat izgradnje bulevara u Opštini podrazumjeva izgradnju saobraćajnica od 4,2 km, sa tri kružna toka.

"Dva kružna toka su završena, treći je u završnoj fazi i u narednih 15 do 20 dana i on će biti finaliziran. Od septembra krećemo u faznu izgradnju", kazao je Kusovac, gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

Projekat je vrijedan oko 10 miliona eura, od čega je Vlada Crne Gore učestvovala sa četiri miliona eura.

"U naredne dvije, najviše tri godine trebalo bi da bude kompletiran projekat bulevara kroz Tivat od 4,2 km", naveo je Kusovac.

Najavio je i da će do 10. juna biti otvoren Centar za djecu sa smetnjama u razvoju.

Stvoreni su, kaže Kusovac, i svi uslovi da Tivat naredne godine dobije gradsko pozorište.

Ističe i da su sportski tereni u Donjoj Lastvi u završnoj fazi.

"Iskreno se nadam da će u narednom mjesecu to biti završeno, potrebno je još postaviti vještačku travu i ogradu", naveo je Kusovac.

Izvor: TVCG

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.