Ibrahimović za 8 miliona eura stiže kod Mihajlovića u Bolonju?
Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović za 8 miliona eura stiže kod Mihajlovića u Bolonju?

Italijanska Bolonja, čiji je trener Siniša Mihajlović, ponudila je švedskom golgeteru Zlatanu Ibrahimoviću jednoipogodišnji ugovor vrijedan osam miliona eura, tvrdi Korijere delo Sport.

Prvi čovjek Bolonje Džo Saputo dao je zeleno svijetlo za pojačanu ponudu za 38-godišnjeg fudbalera, kome u decembru ističe saradnja sa Los Anđeles Galaksijem i sigurno odlazi iz SAD.

Ibrahimović je baš nedavno izjavio da bi volio da se vrati u Italiju i kao opciju naveo baš Bolonju, najviše zbog Mihajlovića s kojim je zajedno bio u Interu i vezuje ih čvrsto prijateljstvo.

Zlatan je ostavio dubok trag na Apeninima sa 122 gola u dresovima Juventusa, Intera i Milana, a sada ga pored Bolonje želi i Napoli.

Bolonja Mihajlovića, koji se liječi od leukemije, ima velike ambicije i sa Ibrahimovićem bi mogla da napadne mjesto za izlazak u Evropu, što je Srbin postavio kao cilj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.