Pronađen uređaj ukraden iz Tunela Mekavac, uhapšen Nikšićanin
ilustracija

Uređaj vrijedan 8.000 eura vraćen Crnagoraputu

Pronađen uređaj ukraden iz Tunela Mekavac, uhapšen Nikšićanin

Cetinjska policija pronašla uređaj vrijedan 8.000 eura koji je ukrade sa tunela Mekavac i uhapsila osumnjičenog 25-godišnjeg Nikšićanina.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje rasvijetlili su tešku krađu u kojoj je otuđen uređaj koji je električnom energijom napajo mrežu za osvjetljavanje tunela Mekavac i jednog dijela magistralnog puta Cetinje – Podgorica. Lice osumnjičeno za ovo krivično djelo, S.G. (25) iz Nikšića, je lišeno slobode. Kod njega je pronađen i vlasniku – Crnagoraput vraćen navedeni otuđeni UPS uređaj sa pratećom elektronskom i drugom opremom vrijedan oko 8.000 eura.", saopštila je jutros Uprava policije.

Sumnja se da je S.G. uređaj otuđio 18. maja na način što je obio ormar u tunelu Mekavac u kojem se nalazio ovaj UPS uređaj a zatim odnio uređaj sa pratećom opremom.

"Službenici OB Cetinje su na rasvjetljavanju ovog događaja radili zajedno sa službenicima CB Nikšić.S.G. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, a potom i sudiji za istragu Osnovnog suda u Cetinju koji mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana nakon čega je S.G. sproveden u ZIKS.", kaže se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.