Jeziv snimak iz BiH: Žena ispred djeteta hladnokrvno objesila psa lutalicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot/Facebook/Dragan Arsenic

Nije pokazivao agresivnost

Jeziv snimak iz BiH: Žena ispred djeteta hladnokrvno objesila psa lutalicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video-snimak koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i cijelog regiona.

Kako prenosi Radio Sarajevo, video-snimak je nastao u Bosanskoj Dubici, a na njemu se vidi kako jedna majka, navodno medicinska sestra A. L., pred očima svog djeteta, objesila psa lutalicu. Snimak je na svom profilu na Fejsbuku, objavio D. A.

Prema njegovim riječima, snimak je nastao u nedjelju oko 17 časova, a šta je na njemu otkriveno tek pregledom nadzorne kamere.

"A. L. je juče oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog djeteta. U videu možete vidjeti kako nije bila samoodbrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špag oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špag da se udavi. Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog djeteta", napisao je on na svom profilu na Fejsbuku, uz postavljen snimak.

Kako je prenio Radio Sarajevo, brojni građani BiH bili su šokirani snimkom, a neki su se pitali i "dragi ljudi, gdje mi ovo živimo".

Kako se nezvanično saznaje, policija je odmah izašla na mjesto pogubljenja psa i protiv žene će biti podnijeta krivična prijava.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.