Marina Rakočević izabrana za dekanicu Građevinskog fakulteta
Foto: UCG

Marina Rakočević izabrana za dekanicu Građevinskog fakulteta

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na danas održanoj sjednici izabrao za dekanicu Građevinskog fakulteta UCG, prof. dr Marinu Rakočević, redovnu profesoricu ovog fakulteta i dosadašnjeg vršioca dužnosti dekana, saopšteno je sa Univerziteta.

Kako navode, predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica kazao je da će Rakočević stupiti na dužnost dekana 30. marta 2019. godine, za mandatni period od 2019. do 2022. godine.

"Upravni odbor UCG je danas, između ostalog,  dao saglasnost na izmjene i dopune Finansijskog plana Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu za organizacione jedinice Medicinski fakultet, Fakultet likovnih umjetnosti i Rektorat UCG i poziciju - međunarodni projekti. Data je, takođe, saglasnost na Izmjene i dopune Plana javnih nabavki Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu, prema prijedlogu rektora prof. dr Danila Nikolića i Sektora za finansije UCG, kazao je predsjednik Bjelica.

On je naveo da je "data i saglasnost Biotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore za podnošenje aplikacije na konkurs Ministarstva nauke Crne Gore za uspostavljanje centara izvrsnosti, nakon dobijene saglasnosti Rektora Univerziteta Crne Gore."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.