Posvetiti pažnju uvođenju redovne direktne avio linije između CG i Izraela
Đukanović i Levin

Đukanović sastao se sa ministrom turizma Izraela Jarivom Levinom

Posvetiti pažnju uvođenju redovne direktne avio linije između CG i Izraela

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sastao se i sa ministrom turizma u Vladi Izraela Jarivom Levinom.

"Imajući u vidi da turizam predstavlja jedan od rastućih ekonomskih sektora u Izraelu, kao i da je u protekle dvije godine gotovo udvostručen broj izraelskih turista u Crnoj Gori, razgovarano je prije svega o mogućnostima za intenziviranje saradnje i njenim modalitetima", saopšteno je iz kabineta predsjednika Crne Gore.

Pitanje dostupnosti je kako se dodaje,  prepoznato kao jedan od ključnih izazova i faktor koji direktno utiče i čini preduslov rasta turističkog prometa.

ukanoviLevin2

U tom kontekstu, Đukanović je naglasio interes Crne Gore da upozna i iskoristi dio izraelskih iskustava koja su rezultirala rastom prometa za 40% u posljednje dvije godine.

"Dogovoreno je da se kroz saradnju vlada posebna pažnja posveti pitanju uvođenja redovne direktne avio linije između dvije zemlje na godišnjem ili polugodišnjem nivou, kao i da se razmotre modaliteti nastupa kroz ponudu regionalnih turističkih paketa", saopšteno je.

Ministar Levin će u najskorije vrijeme posjetiti Crnu Goru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.