Dubai dobija najveći tržni centar na svijetu vrijedan 2 milijarde dolara

Dubai dobija najveći tržni centar na svijetu vrijedan 2 milijarde dolara

Dubai je objelodanio nove planove za gradnju džinovskog tržnog centra. Nazvan „Dubai skver“, biće najveći šoping centar na svijetu po prostoru za izdavanje.

Projekat, koji grade „Emar propertiz“ i „Dubai holdingz“, vrijedan je dvije milijarde dolara i imaće oko 750.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje.

„Dubai skver“ će u stvari biti omanji grad.

Trznicentar2

Donji dio namijenjen je gostovanjima poznatih ličnosti, koncertima i predstavama u futurističkoj dvorani sa 3D mapiranjem, najboljim mogućim zvučnim i svjetlosnim ozvučenjem.

Trznicentar3

Na ostalim spratovima posjetioci će moći da pronađu bioskope, vodeni park, sportsku arenu, supermarket, kao i veliki broj manjih prodavnica.

Tekst i foto:Rts

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.