Sahranjen bosanski ubica Edin Gačić
Foto: Screenshot/ Avaz

Niko od porodice se nije javio da preuzme tijelo

Sahranjen bosanski ubica Edin Gačić

Višestruki ubica Edin Gačić, ubijen u razmjeni vatre s policijom, sahranjen je danas na groblju "Vlakovo" u Sarajevo potvrđeno je "Nezavisnim".

"Nakon što su izvršene sve istražne radnje i obdukcija, a pošto se porodica preminulog nije javila oko organizacije ukopa KJKP 'Pokop' d.o.o. Sarajevo, danas 22.02.2019. godine se obavio ukop imenovanog na groblju Vlakovo", rečeno je iz KJKP "Pokop".

Podsjećamo, Gačić je likvidiran u razmjeni vatre sa policijom, nakon višednevnog bijega, 12. februara u šumi Barice između naselja Medvjedice i Zabrđe kod Kiseljaka.

Za njim je bila pokrenuta potjera zbog ubistva Sauda Sultanića u Konjicu i policajca Mahira Begića u Suhodolu kod Tarčina.

Gačić je 1998. godine ubio ubio Ismeta Gunića, a 2002. i svoju majku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.