Đukanović: Odlika Danilovgrada su uvijek bili slobodarska tradicija i njegovanje antifašističke ideje
Milo Đukanović

Đukanović: Odlika Danilovgrada su uvijek bili slobodarska tradicija i njegovanje antifašističke ideje

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, predsjednici Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine Zoranu Boškoviću, odbornicima, svim građanima Danilovgrada i učesnicima svečane sjednice, uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Slobodarska tradicija i njegovanje antifašističke ideje, oduvijek su bili osnovna odlika Danilovgrada i njegovih žitelja, koji su nesebično doprinosili svim uspjesima Crne Gore. Danas, kada smo obnovili svoju nezavisnost, postali članica NATO Alijanse i dinamično i uspješno koračamo ka članstvu u EU, sa sigurnošću možemo reći da su u Danilovgradu stvoreni zavidni uslovi života i pogodan ambijent za dalji razvoj preduzetnišva", rekao je Đukanović.

On je kazao da Danilovgrad pokazuje iz godine u godinu, da za održivo i uspješno funkcionisanje nije presudna veličina grada, već pravilno upravljanje resursima i kvalitetna saradnja lokalne samouprave i Vlade Crne Gore.

Đukanović je dodado da politika usmjerena na podsticaj rada malih i srednjih preduzeća, realizacija ključnih projekata, revitalizacija postojeće i gradnja nove infrastrukture, uz stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, najmarkantnije su odrednice razvoja današnjeg Danilovgrada.

"Želim vam da sa jednakim entuzijazmom i promišljenošću nastavite dalji svestrani razvoj vaše opštine”, poručio je predsjednik Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.