Poštaru oteli oko 27 hiljada eura pa pobjegli motociklom
ilustracija

Pljačka u Prijedoru

Poštaru oteli oko 27 hiljada eura pa pobjegli motociklom

Policijskoj upravi Prijedor juče oko 16,50 časova, prijavljeno je da je u ulici Miloša Obrenovića u Prijedoru radniku Radne jedinice za poštanski saobraćaj Prijedor oteto oko 53.000 KM (oko 27 hiljada eura).

"Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je nepoznato lice, nakon što je prišlo oštećenom, uz upotrebu fizičke snage od istog otuđilo novac u iznosu oko 53.000 KM, a zatim se zajedno sa drugim nepoznatim licem koje se nalazilo na motociklu, udaljilo sa lica mjesta", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor, prenosi Anadolija.

Sa slučajem je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje s ciljem pronalaska izvršilaca i rasvjetljavanja krivičnog djela "Razbojništvo".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.