Bijelo Polje: Dječak (12) će danas biti otpušten kući, porodica zahvalila osoblju bolnice i komšijama na brzoj reakciji

Dijete palo sa garaže visoke preko 2 metra

Bijelo Polje: Dječak (12) će danas biti otpušten kući, porodica zahvalila osoblju bolnice i komšijama na brzoj reakciji

Dvanestogodišnji A.R. iz Bijelog Polja koji je juče povrijeđen nakon pada sa garaže - ostave u kojoj su skladištena drva u naselju Rasadnik dobrog je zdravstvenog stanja i danas će biti otpušten kući.

Podsjetimo, dječak je tokom igre sa drugom djecom pao sa garaže visoke preko dva metra i zadobio lakši potres mozga.

U bjelopoljsku bolnicu je primljen u nesvjesnom stanju a nakon intervencije ljekara njegovo stanje se stabilizovalo. Zadržan je tokom noći na Hiruškom odjeljenju Opšte bolnice Bijelo Polje radi daljeg praćenja.

Porodica Radović danas se javila portalu Kodex sa željom da podijeli lijepu vijest - dječak je u dobrom stanju i danas se vraća kući.

Porodica se zahvalila osoblju Hitne pomoći, Urgentnog bloka i Hiruškog odjeljenja na brzoj i profesionalnoj reakciji. Oni su još jednom pokazali svoju požrtvovanost kada je napotrebnije.

Takođe, Radovići su posebnu zahvalnost iskazali komšijama Miku Raičeviću i Vukomiru-Šuju Krgoviću koji su nakon nezgode dječaku pritekli u pomoć i svojom reakcijom spriječili teže posledice do dolaska Hitne pomoći.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.