Đukanović na Svečanoj akademiji povodom 29. oktobra Dana crnogorskog sudstva
Milo Đukanović

Đukanović na Svečanoj akademiji povodom 29. oktobra Dana crnogorskog sudstva

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović govoriće u ponedjeljak, 29. oktobra 2018. godine, na Svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana crnogorskog sudstva koju organizuju Vrhovni sud Crne Gore i Udruženje sudija Crne Gore, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.

Kako se dodaje pored Predsjednika, visokim zvanicama će se obratiti i predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica.

"Ove godine, Crna Gora slavi dva veoma značajna jubileja - 220 godina od donošenja Zakonika Obščeg crnogorskog i brdskog i uspostave 29. oktobra 1798. godine Praviteljstva suda crnogorskog i brdskog, kao i 130 godina od usvajanja Opšteg imovinskog zakonika za Knjaževinu Crnu Goru", navodi se u saopštenju.

Svečana akademija će se održati u ponedjeljak, 29. oktobra u 11časova u Vladinom domu – sala “Ivan Crnojević” na Cetinju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.