Ivana Banićević najbolji student Herceg Novog
Ivana Banićević

Ivana Banićević najbolji student Herceg Novog

Najbolji student Herceg Novog za ovu studijsku godinu je Ivana Banićević, a nagrada će joj biti uručena na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Herceg Novi, 28. oktobra.

Ovo je prvi put da Opština Herceg Novi dodjeljuje nagradu najboljem studentu, nakon konkursa koji je sproveo Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, saopšteno jei iz ove lokalne uprave.

Kako se navodi Ivana Banićević je student magistarskih studija na studijskom programu Hemijska tehnologija – Ekološko usmjerenje na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Položila je sve ispite predviđene planom i programom osnovnih akademskih studija sa prosječnom ocjenom „A“ (9,96) i specijalističkih studija sa najvišom ocjenom „A“ (10,00).

„Kontinuirano ulaganje u mlade je strateško opredjeljenje lokalne uprave. S tim u vezi, izmjenama Odluke o stipendiranju definisana je mogućnost da vrijednujemo rad najuspješnijih“, obrazložila je sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo.

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi je u septembru raspisao Konkurs za dodjelu studentskih stipendija i nagrada za ovu studijsku godinu, po kojem je dodijeljena nagrada najboljem studentu završne godine studija, a biće i donijeta odluka o stipendijama za najuspješnije studente iz Herceg Novog.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.