Vučić Amfilohiju: Lako je kritikovati, neću da odgovaram na uvrede
Aleksandar Vučić

Vučić Amfilohiju: Lako je kritikovati, neću da odgovaram na uvrede

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Kraljevu da je "bolje da ćuti" na kritiku koju mu je uputio mitropolit crnogorski Amfilohije zbog pominjanja mogućeg rješenja kosovskog problema, poručivši da će se boriti za interese Srba i za Kosovo.

Amfilohije je izjavio da razgraničenje Srba i Albanaca kao rješenje kosovskog problema "nema veze sa pameću, sa razumom", prenio je portal KoSSev.

Novinarima koji su ga danas upitali o tome, Vučić je rekao: "Ja nemam ništa protiv, uvijek je lako kritikovati. Ako mislite da ću uvredama da odgovaram na uvrede - neću. Moje je da se borim za fabrike, ljude i njihovu budućnost".

Vučić je kazao da "ne želi da ulazi u sferu sveštenika i crkvenih lica" i to "ne zato što ne bih imao šta da pitam oko otcjepljenja Crne Gore ili podrške onima u čije vrijeme je Kosovo steklo nezavisnost. Ali bolje je da ćutim. Polako, borićemo se za interes našeg naroda, i za Kosovo ".

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.