OVI horoskopski znaci varaju bez razmišljanja
Foto: Shutterstock

Oni su u stalnom iskušenju

OVI horoskopski znaci varaju bez razmišljanja

Postoje horoskopski znaci koji su skloniji prevari od drugih. Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak treba imati u vidu ove kombinacije.

Ovan i Bik 

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno vjeran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju– jer je Ovan sklon prevari. 

Blizanci i Vaga 

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca. Međutim, Blizanci brzo počnu da se osjećaju sputano te nisu vjerni koliko su to osobe rođene u znaku Vage. 

Rak i Jarac 

Rak uživa u udvaranju Jarca, dok se Jarac zaljubi do ušiju u osjećajnost Raka. Mada to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo dosadi. Zbog toga, brzo traži aferu. 

Lav i Strijelac 

Ovi vatreni znakovi su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu treba stalna pažnja koju mu Strijelac ne može pružiti. Zato Strijelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno. 

Škorpija i Ribe 

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško da varaju. Pošto oba znaka nisu baš vjerna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi. 

Vodolija i Djevica 

Vodoliju odmah privlači nevina ličnost Device. Ali, vrlo brzo ima potrebu da švrlja. Osim toga, Djevica se ne može nositi sa spontanošću Vodolije, pa često dolazi do svađe.

SuperŽena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.