Podgorica: U požaru izgorio dio klanice
Foto:portalanalitika.me

Podgorica: U požaru izgorio dio klanice "Martinović"

U požaru koji je večeras izbio u podgoričkom naselju Donji Kokoti izgorio je veliki dio klanice "Martinović", javljaju podgorički mediji.

Izgorjeli su magacin, dio krovne konstrukcije i papirologija koja se nalazila na spratu, piše portal Vijesti.

Vlasnik klanice "Martinović", Mitar Martinović kazao je "Vijestima" da je uzrok požara vjetar, odnosno da je vjetar sa susjedne livade proširio požar u krug pogona klanice.

Procjenjuje se da je materijalna šteta velika.

Brzo reakcijom vatrogasaca spriječeno je da se vatra proširi.

"Nakon dojave mještana, dvije ekipe vatrogasaca uputile su se na teren i registrovali su požar koji je u tom momentu bio zahvatio veću površinu trave i rastinja, ali i objekat preduzeća 'Martinović'", saopštio je komandir jedinice u Službi zaštite i spasavanja, Lazar Čađenović portalu RTCG.

"Prije 20-ak minuta požar je lokalizova. Ekipe vatrogasaca dežuraće tokom noći kada bi trebalo da dođe do poptunog gašenja", dodao je Čađenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.