Zakasnio na let, provalio vrata i vikao pilotu da zaustavi avion
Foto: Ilustracija

Uhapšen muškarac

Zakasnio na let, provalio vrata i vikao pilotu da zaustavi avion

Muškarac koji je propustio let na dablinskom aerodromu uhapšen je, jer pokušao da zaustavi avion „Rajanera“.

Prema izjavama očevidaca, muškarac u svojim 20-tim godinama prvo je lupao u staklo na terminalu, a zatim provalio vrata na izlazu ka avionu, tzv. gejtu i, vičući pilotu da zaustavi avion, potrčao prema letjelici koja je trebalo da poleti za Amsterdam.

Aerodrom je saopštio da je muškarac bio uznemiren nakon što su on i jedna ženska osoba stigli kasno na svoj let, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP.

Osoblje „Rajanera“ ga je zadržalo dok nije stigla aerodromska policija.

Irska policija je saopštila da je odveden u policijsku stanicu u Dablinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.