Kaluđerović napustio SDP, prešao u SD
Vojislav Kaluđerović

Kaluđerović napustio SDP, prešao u SD

Vojislav Kaluđerović, nosilac liste SDP-a na poslednjim lokalnim izborima u Tivtu, napustio je tu partiju i postao je član Socijaldemokrata Crne Gore.

“Socijaldemokrate Tivta sam prepoznao kao partiju sa integritetom, koja vodi stabilnu i dosljednu politiku, koja štiti interese gradjanki i gradjana naše opštine. Umjesto jeftinim politikanstvom i demagogijom, SD i na lokalnom i na državnom nivou, snagom argumenata brani državni interes, što poslednji primjer koji se odnosi na valorizaciju Aerodroma Crne Gore potvrđuje", kazao je Kaluđerović. 

Osim toga, on u toj partiji, kako je rekao, ima veliki broj iskrenih prijatelja, koji su bez ostatka posvećeni dobru Crne Gore.  

"Sve su to razlozi koji su me opredijelili da postanem član SD-a, kako bih u toj partiji nastavio svoju borbu za bolji i uspješniji i Tivat i Crnu Goru”, saopštio je Kaluđerović. 

Vojislav Kaluđerović je bio i dugogodišnji direktor Centra za kulturu U Tivtu, za čijeg mandata su postignuti odlični rezultati.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.