Na Tajlandu pronađena tijela britanskog milionera i supruge

Na Tajlandu pronađena tijela britanskog milionera i supruge

Na Tajlandu su, nakon što su nestali prošle sedmice, pronađena tijela britanskog biznismena i supruge.

Tijela 64-godišnjeg milionera Alana Hoga i supruge Nod Sudaen pronađena su pokopana na njihovom zemljištu na području Phrae. 

Policija je potvrdila da je Hog ubijen pucnjem iz vatrenog oružja, a supruga čekićem. Hog se prije nekoliko godina preselio na Tajland gdje je napravio luksuznu vilu. Policija je privela četiri osobe, uključujući i brata supruge Sudaen. 

Osumnjičene osobe kasnije su priznale ubistvo. Pretpostavlja se da je brat ubijene unajmio još tri osobe koje su mu pomogle u izvršenju zločina.

Policija tvrdi da je ubistvo ishod dugogodišnjih loših porodičnih odnosa. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.