Tinejdžer slučajno upucao sebe u glavu, ljekari mu se bore za život

Novi Sad

Tinejdžer slučajno upucao sebe u glavu, ljekari mu se bore za život

Sedamnaestogodišnji Novosađanin ranjen je u glavu u noći između petka i subote u ulici Kaće Dejanović u Novom naselju.

''Blic'' piše da se ljekari bore za život tinejdžera.

List navodi da prelimirani rezultati istrage pokazaju da je mladić slučajno iz pištolja ispalio jedan hitac i pogodio sebe u glavu. 

"Incident se dogodio oko jedan sat nakon ponoći dok se povrijeđeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara. Prema riječima svjedoka, pištolj je slučajno opalio vjerovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića, tako da smo zaključili da nije riječ o pokušaju ubistva niti samoubistva", rekao je za ''Blic'' izvor blizak istrazi. 

Mladić je bez svijesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dječiju bolnicu i nalazi se na Odjeljenju intenzivne nege sa prostrijelnom ranom glave u predjelu između obraza i sljepoočnice. 

"Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom ljekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno zato što je zadobio izuzetno teške tjelesne povrede", rečeno je u Dječijoj bolnici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.