Luštica Bay interesantna skandinavskom tržištu (FOTO)
Foto: Luštica Bay

Sajam Kopa Hus Utomlands 2018 u Švedskoj

Luštica Bay interesantna skandinavskom tržištu (FOTO)

Projekat izgradnje turističke destinacije Luštica Bay biće predstavljen na sajmu Kopa Hus Utomlands 2018 u Švedskoj, koji se održava 15. i 16. septembra u Geteborgu, uz učešće predstavnika više od 20 zemalja.

Manifestacija se odvija 25. put i predstavlja platformu za izlagače iz cijelog svijeta koji žele da stupe u kontakt sa kvalifikovanim kupcima nekretnina odnosno zastupnicima, investitorima i uopšte kompanijama koje se bave posredovanjem u prodaji nekretnina, saopšteno je iz Luštice Bay.

„Ove godine, prezentaciju o Crnoj Gori ce održati Johan Enberg, predstavnik projekta Luštica Bay i jedan od prvih stanovnika Luštica Bay koji dolazi sa prostora Skandinavije. Sljedeći nastup je planiran sredinom mjeseca u Stokholmu“, najavila je Slavica Milić, marketing menadžerka u Luštica Development. Milić, menadžer za rad sa partnerima prodaje Artem Arefjev kao i zastupnik prodaje Filip Šćepanović će skandinavskom tržištu predstaviti najveći investicioni projekat u turizmu u ovom dijelu Evrope.

PromenadaLuticaBay

Foto: Luštica Bay

Kako se navodi, na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada.

Budući da je u porastu interesovanje za novi grad u razvoju u Tivtu, kako se navodi, do kraja godine projekat Luštica Bay će biti predstavljen na sajmovima u Ukrajini, Monaku, Velikoj Britaniji, Italiji, Njemačkoj, Kini, UAE i Turskoj.

Ove godine u Luštici Bay su, istaknutno je, otvoreni prva faza marine sa 176 vezova, prvi ulatraluksuzni hotel – Čedi, te marina naselje sa oko 220 rezidencijalnih jedinica. Istovremeno je na jesen ove godine planiran početak radova na izgradnji novog naselja, Luštica Bay Central, osmišljenog kao administratvino, komercijalno i uopšte gradsko jezgro čitave Luštice Bay.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.