Reagovanje DF-a: Bečić i Bogdanović žale što se nijesu sastali sa Vučićem, mislili da on dijeli debele koverte
Vladislav Bojović

Reagovanje DF-a: Bečić i Bogdanović žale što se nijesu sastali sa Vučićem, mislili da on dijeli debele koverte

Da kontinuirano raskrinkavanje dvojca Bogdanović-Bečić u rukovodstvu Demokrata izaziva tektonska preispitivanja i paniku nalik onoj kad je gensek i spiritus movens ove partije poslao kutiju bajadera i buket ruža na jednu adresu na Koniku, a onda spašavao živu glavu krijući se u špajzu kancelarija u Bloku pet, potvrda je i novo iznajmljeno saopštenje izvjesnog Stijepovića koji je za ovu priliku odlučio da postane Srbin, ocijenio je Vladislav Bojović, član predsjedništva DNP i funkcioner DF-a u odgovoru Demokratama.

Kako kaže Bojović u odgovoru na saopštenje Duška Stjepovića šefa Press centra Demokrata, kao što se tada sadašnji megamozak Demokrata skrivao od jednog veoma bijesnog aktiviste koji izgleda nije volio bajadera i karanfile, tako se danas skriva iza mladog šefa press centra koji mu je izgleda ostavio faksimil da raspolaže njime neograničeno.

"I onda u svojoj intelektualnoj jalovosti pokušavaju smisliti kalambur kako sam ja mikrofon Predraga Bulatovića i razbijač DF-a. Sud o mom političkom djelovanju i autonomiji će dati građani, ali nemam dilemu da je Boris Bogdanović klizavi sapun Alekse Bečića kojim mu izbjeljuje posljednje ostatke nekadašnjeg srpstva još od vremena odbrane beogradskih mostova", navodi Bojović.

Dodaje da što se tiče jedinstva u DF-u nema potrebe da se dvojac B2 (Aleksa Bečić- Boris Bogdanović  prim.aut.)opterećuje jer tvrdi da nikad nisu bili jedinstveniji i uporniji u borbi protiv režima i njegovih lokatora kao što su Demokrate.

"Upravo rast koji bilježimo proteklih nedjelja dodatno frustrira ovaj plagistarijum koji istura rođake Miga Stijepovića ne bi li bezuspješno maskirali gubitak podrške građana. Ali ako je što konstanta to je da je dvojac B2 razbio građansku opoziciju čiji ostaci nemaju nikakvu komunikaciju s njim, a o čemu ovih dana najbolje svjedoči Neđeljko Rudović. A da su kojim slučajem izašli kao koalicija na podgoričkim izborima DPS bi bio pobijeđen, ali su grobari građanske opozicije, dvojac B2, odlučili da im je isplativije da podignu politički spomenik Krivokapiću i Lekiću, kako bi bratanić Miška Vukovića postao gradonačelnik Podgorice a oni najzad dobili mogućnost da poljube u ruku bivšu američku ambasadorku. Pošto su u svojoj patološkoj mržnji prema svemu što je srpsko i što nije po njihovom Soroševom pozadinskom političkom djelovanju pokušali da zavade mitropolita Amfilohija i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, moram ih obavijestiti na njihovu veliku žalost da se naš vladika sreo sa Aleksandrom Vučićem 05. avgusta. I to istog onog dana kad su se s njim sreli i predstavnici crnogorskih opozicionih partija i srpskih institucija u Crnoj Gori. A pošto taj dan Bogdanović i Bečić označavaju  kao datum kad su lideri DF - a od Aleksandra Vučića uzeli 4 miliona evra, moram ih pitati znači li to da je i mitropolit Amfilohije uzeo isto toliki iznos ili možda i veći pošto su se njih dvojica sreli u četiri oka. Da li to znači da je i mitropolit Amfilohije takođe profesionalni Srbin jer se sastao sa Vučićem koji je na osnovu Briselskog sporazuma dužan da se sastaje sa Hašimom Tačijem predsjednikom tzv. Kosova kojeg je Aleksa Bečić priznao u direktnom prenosu na RTS-u. Kao što je priznao i Miraševu CPC kad je potpredsjednik Demokrata Dženan Kolić zajedno sa ovom anatemisanom individuom proslavljao Bajram u Tuzima", naveo je Bojović u reagovanju.

Ocjenjuje da politika Demokrata ogleda u sledećem: malo Miraš, malo Homeini, malo papa, a ponekad i patrijarh i da predstavlja licemjerno zastiđe i školski primjer ljudskog i političkog kameleonstva.

"A pošto se dvojac B2 obrušio i na Nikolu Selakovića mjereći mu debljinu koverte na mojoj svadbi, moram ih takođe razočarati da je i on razgovarao sa mitropolitom Amfilohijem. Tako da je njihov pokušaj uvlačenja mitropolita u perfidiju njihove izdajničke politike toliko bijedan da zaslužuje najveći prezir, ali to najviše govori o stepenu njihovog posrnuća. Zato nemam nikakvu dilemu da je dvojac B2 doživio nervni slom nakon što je  Aleksandar Vučić u Kosovskoj Mitrovici jasno poručio da nikad neće priznati nezavisnost Kosova, i da mu upravo to Bogdanović i Bečić ne mogu oprostiti kao što ne mogu ni Ramuš Haradinaj i Hašim Tači. Uostalom, između Bogdanovića i Bečića sa jedne strane, i Tačija i Kurtija sa druge, nema nikakve razlike, i jedni i drugi su nekad bili Srbi. Zato je lamentiranje dvojca B2 nad sudbinom Srpske kuće ustvari posljedica frustracije što njih dvojica nisu prisustvovali sastanku sa Aleksandrom Vučićem, jer su mislili da on dijeli debele koverte kao što su im dijelili kriminalnii klanovi "da imaju za kravatu" dok se ne dohvate Skupštine", poručuje Bojović.

Tvrdi da je lično prisustovao jednom sastanku na visokom nivou kad se jedan ugledni biznismen žalio kako ga je "dvojac B2" molio da im otkupi dugove od određenih opasnih struktura koje su ih maltertirale po primorskim lokalima i maltene ih čupale za uši tražeći da ispoštuju dogovor o sponzorstvu koje je trajalo nekoliko godina.

Podsjetio je i na optužbe SNP-a, koji je dvojicu funkcionera Demokrata optužio da su prilikom napuštanja ove partije ukrali najmanje 100 000 evra kako bi mogli da kupe prvi kontigent kravata sa golubovima koje je mlađani Bečić nezadrživo puštao na pijesku.

"A pošto smo već kod finansija i njihovog "epskog" poštenja želim da ih pitam koliko su novca potrošili samo u terenskoj kampanji imajući u vidu da su po njihovoj objavi obišli preko 20 000 domaćinstava. U svako to domaćinstvo su odnijeli flašu pića čija je cijena u prosjeku 5 evra, zatim vazu sa mrtvim gušterom i žabom koja košta četiri eura, sabrana djela Alekse Bečića na 72 strane koja koštaju evro i po, i po dvadeset evra dnevnice za 200 anketara. Grubom računicom dolazimo do zaključka da je dvojac B2 samo na ovu terensku aktivnost potrošio preko 200 000 evra. Svakom je jasno da tolika  sredstva nisu mogli obezbijediti iz redovnog finansiranja, ali njihove izvore  finansiranja  ne smije istraživati nijedan nadležni organ jer se nalaze pod zaštitom NATO ambasada. Kao što je i Milivoje Katnić morao ukloniti sve dokaze o kontaktima Alekse Bečića sa Ananijem Nikićem jer tako rusofilan,  Bečić nikad ne bi mogao da primi Sorošev čip. Upravo taj Sorošev čip toliko žulja dvojac B2 da njihovu opsjednutost Predragom Bulatovićem drugačije ne mogu okvalifikovati osim strahom da se pogledaju u ogledalo ili "u očima", što bi rekao uvaženi plagistar", navodi Bojović.

Mrržnja koju demonstriraju Bečić i Bogdanović prema Predragu Bulatoviću u psihologiji se, opisuje, naziva negacija jer on predstavlja sve ono što su oni nekad bili a više nisu, i zato su morali odabrati trajni predmet frustracija i mržnje kako bi opravdali svoje političko tranvestitstvo.

"Uostalom, ako kad stisnu petlju i odluče se da uđu u Skupštinu imaće šansu da se rasprave sa Predragom Bulatovićem, samo se plašim da im tad neće trebati kravate nego pelene. Takođe će imati priliku da čuju, ako im već Velizar Kaluđerović, Neven Gošović i Vlado Vujović nisu rekli, da je idejni tvorac i glavni priređivač Bijele knjige o referendumskoj krađi uz Jovana Markuša upravo bio Predrag Bulatović. Da su održane dvije promocije, jedna u Podgorici a druga u Beogradu i na njima su prisustvovali i Predrag Bulatović i Milan Knežević. Ali tad je dvojac B2  bio razdvojen, jedan je u kontejneru sam sebi slao prijeteća pisma a drugi je bio maloljetan i na plaži pravio fotografije s magarcem. Zato mi za razliku od dvojca B2 ponovo saopštavamo da je referendum pokraden, a njih ostavljamo da 21. maja još jednom poližu činiju montenegrinstva i zapjevaju Sekuline stihove. A ukoliko im se taj obrok učini previše ljutim uvijek ga mogu zasladiti bajaderama, makar stariji iz dvojca B2 zna gdje će ih nabaviti", zaključio je u reagovanju Bojović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.