Performans mladih URA: „Monteput“ preimenovali u „Agencija za stambeno zbrinjavanje partijskih kadrova“
Foto: URA

Performans mladih URA: „Monteput“ preimenovali u „Agencija za stambeno zbrinjavanje partijskih kadrova“

Predstavnici mladih pokreta URA danas su ispred sjedišta Monteputa u Podgorici prilijepili info tablu sa natpisom „Agencija za stambeno zbrinjavanje partijskih kadrova“.

Kako navode iz Građanskog pokreta URA oni su se na ovaj korak odlučili zbog činjenice da je državno preduzeće „Monteput” odobrilo izvršnom direktoru i funkcioneru Bošnjačke stranke (BS) Jonuzu Mujeviću stambeni kredit od 80.000, sa obavezom da vrati svega 20 odsto od tog iznosa, odnosno 16.000 eura.

„Tako je od novca svih nas Mujević čašćen 64.000 EUR bez ikakvih posebnih zasluga prema građanima ove zemlje. U ekonomskom stanju kakvo je kod građana Crne Gore ovakvi potezi su nedopustivi i zaslužuju revolt svih nas“, ističu oni.

IMG20180910141149

Foto: URA

Kako poručuju za taj novac država je mogla da obezbijedi dodatne komplete udžbenika za osnovce, izgradi nekoliko dječjih igrališta, popravi stanje u bolnicama, školama, vrtićima ili bilo šta drugo a čega je na pretek u zemlji.

„Podsjećamo da je državno preduzeće Monteput i ranije protivzakonito dijelilo stanove partijskim uhljebima i bahato rasipalo novac dodavajući bonuse na plate. Ako ništa drugo, danas smo simbolično promijenili naziv ovog preduzeća u „Agencija za stambeno zbrinjavanje partijskih kadrova“ i cijenimo da je to pravi naziv za njega“, zaključuju mladi URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.