Pacoli: Kosovski autobus napadnut u Srbiji
Bedžet Pacoli

Pacoli: Kosovski autobus napadnut u Srbiji

Jedan autobus kosovske kompanije je napadnut tokom tranzita kroz Srbiju, tvrdi ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli.

Pacoli je zatražio da napad osude Srbija i EU.

“Napad tvrdim predmetima, na sreću bez povrede putnika, koji se dogodio jednom autobusu kosovske kompanije dok je prolazio tranzitom kroz teritoriju susjedne zemlje Srbije je neprihvatljiv i treba hitno da bude osuđen od strane EU, međunarodne zajednice i samih institucija reda u Srbiji“, rekao je Pacoli a prenosi portal koha.net. 

Kosovski šef diplomatije je rekao da institucije bezbjednosti u Srbiji treba da nauče lekciju profesionalizma koji je pokazala policija Kosova tokom posjete Kosovu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.