Državljanka Srbije nestala na Tasosu, njena sestra očajnički moli za pomoć
Ksenija Lazić

Državljanka Srbije nestala na Tasosu, njena sestra očajnički moli za pomoć

Ksenija Lazić nestala je u ponedjeljak u selu Panagia na Tasosu, a njena sestra očajnički moli svakoga ko ima bilu kakvu informaciju da joj se javi ili da pozove policiju.

"Nosi gornji dio crnog kupaćeg kostima, tamno zeleni šorts, patike (crne skejterke) i preko ramena teget ešarpu sa bijelim šarama" napisala je u objavi u Fejsbuk grupi Natalija Lazić iznad fotografija svoje sestre.

U komentarima ispod posta napisala je da Ksenija sa sobom nije ponijela mobilni telefon što bi moglo dodatno da oteža potragu.

Natalija nije objavila više detalja o nestanku svoje sestre, ali moli sve koji bilo šta saznaju da joj se jave na Fejsbuku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.