Završetak dionice auto-puta kroz Grdeličku klisuru do kraja godine
Ilustracija

Vučić obišao radove

Završetak dionice auto-puta kroz Grdeličku klisuru do kraja godine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se očekuje da će dionica auto-puta kroz Grdeličku klisuru, koji vodi ka Makedoniji i Grčkoj, biti gotova do kraja godine.

On je rekao da je na toj dionici prioritet bezbjednost, a da nije važno da li će ona biti završena mjesec prije ili posle roka.

"Mi smo rekli do kraja godine. Ja sam rekao, vi to pokušajte i ako bude gotovo do kraja januara neće nikome pasti kruna s glave. Najvažnije je da ovo bude bezbjedno", rekao je Vučić novinarima u Grdeličkoj klisuri.

U Grdeličkoj klisuri na istom mjestu na gradilištu dionice auto-puta pao je potporni zid nekoliko puta, a Vučić je novinarima kazao da plan izgradnje mora biti promijenjen i da su stručnjaci ustanovili da moraju da sruše brdo kako bi sve bilo bezbjednodno, kao i da će galerijama moći da se kontroliše klizište.

"Završite ovaj posao da građani Srbije budu sigurni i bezbjedni", rekao je Vučić.

On je dodao da je Grdelička klisura žila kucavica juga Srbije i da izgradnja auto-puta znači više investitora za Vranje, Leskovac, Vladičin Han, Surdulicu i Trgovište.  
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.