Baka Mileva iz Herceg Novog proslavila 100. rođendan a ovo je njena želja
Baka Mileva, foto:Radio Herceg Novi

Baka Mileva iz Herceg Novog proslavila 100. rođendan a ovo je njena želja

Baka Mileva Poznanović iz Herceg Novog proslavila je sa svojom djecom, unučadima i praunučadima juče 100. rođendan.

Stoti rođendan jeste povod za slavlje pa su se u kući Poznanovića u vrijeme kada je tamo bila i ekipa Radio Herceg Novog već okupljali rodbina i prijatelji, a slavljenica, Mileva Poznanović bila je naravno u centru  nježne pažnje i ljubavi,  okružena brižnom djecom, unucima kojih je troje i praunucima, a njih ima petoro.

Vedra i raspoložena za razgovor, srdačno osmjehnuta, tradicionalno gostoljubiva, kakvi su i njeni ukućani, ispričala je za Radio Herceg Novi šta joj je naveća želja za rođendan: "Neka su mi zdravo moja djeca, sva unučad i praunučad i svi ostali, da ja nikome ne padnem na ruke nego da, kada dođe vrijeme, samo mirno zaspem. To je  moja želja".

Gospođa Mileva je kazala i da je  njena baka bila dugog vijeka, kada je otišla imala je 110 godina.

Kako navodi portal Radija Herceg Novi, baka Mileva je potvrdila da treba imati mnogo životne mudrosti, još više dobrote i ljubavi, tolerancije i razumijevanja, pa uprkos svemu što je život donosio i odnosio, s vedrinom i mirom, sa porodicom, u dobrom zdravlju,dočekati stoti rođendan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.