Nedjeljni horoskop: Blizancima i Djevicama u ljubavi cvjeta, Škorpije pod konstantnim strahom
Foto: Ilustracija

Za period od 20.08. do 26.08.

Nedjeljni horoskop: Blizancima i Djevicama u ljubavi cvjeta, Škorpije pod konstantnim strahom

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana 

U ovim ljetnjim danima na vašem stolu ne bi trebala da bude previše kalorična i teška hrana, jer ćete se zbog ovakvog načina ishrane osjećati još teže i statičnije nego inače. Unosite dosta tečnosti, češće konzumirajte salate i imajte više laganih obroka tokom dana. 

Ljubav 

Venera u kvadratnom aspektu ka Plutonu govori o porastu ljubomore u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. No, zbog direktnog kretanja Merkura i dobrog aspekta koji pravi sa istom ovom Venerom – komunikacija je trenutno ključ za bilo kakve probleme sa osobama do kojih vam je stalo. Takođe, uz više pokazivanja ljubavi, nježnosti, strasti – sve će brzo doći u normalu. Ukoliko ste slobodni, ljubavne mogućnosti se prvenstveno otvaraju kroz polje svakodnevice i posla. Isto tako – i opcija putovanja, ljetovanja – takođe donosi nove emotivne šanse. Samo je pitanje koliko ste vi u ovom momentu zaista otvoreni da se i prepustite ovim dešavanjima. 

Posao 

Dobar aspekt Merkura koji je konačno krenuo direktnim hodom, u drugom dijelu sedmice donosi mogućnost završetka papiroloških problema ili konačnog potpisivanja ugovora sa poslovnim partnerima. Solidne prilike i nezaposlenima da dobiju posao za koji su konkurisali u prethodnom periodu. Još uvijek ste u periodu čišćenja zaostataka, pa navalite punom parom, jer ovo je posljednja nedjelja u kojoj možete ove stvari i konačno završiti. Od sljedeće nedjelje krećete direktno, punom parom naprijed i samo naprijed! 

Novac 

Dobro za zaradu preko sezonskih poslova ili eventualno dodatnih poslovnih aktivnosti. Oni koji rade u sektoru usluga imaće takođe vrlo solidne prilive. 

Zdravlje 

Iscrpio vas je period koji je iza vas i kod nekih može biti oslabljen imunitet. Mogućnosti za prehlade. Problemi sa varenjem – standardno, već neko duže vrijeme.

Bik

Hrana 

Možda ne možete drastično smanjiti kilograme, ali možete otpočeti sa zdravijim načinom ishrane. Izbjegavajte brzu hranu i to da jedete „s nogu“, a svoju ishranu bazirajte na povrću, ribi, pilećem i ćurećem mesu. Od voća – lubenice, svih vrsta, oblika, boja i dezena.... 

Ljubav 

Odlične prilike i ove nedjelje, da ukoliko ste usamljeni – otpočnete priču koja bi mogla biti dosta ozbiljna. Bićete u kontaktu sa osobom koja je vaših godina, ili neku godinu mlađa, a sa kojom vas upoznaje zajednički prijatelj ili kolega sa posla. Vi u ovom periodu prosto zračite i što se šarma i harizmatičnosti tiče, tu nećete moći da se požalite. Jedino što može predstavljati problem je vaša nestrpljivost ili ponašanja iz krajnosti u krajnost, koja mogu zbunjivati vašu simpatiju. Oni koji su u vezama i brakovima, osjetiće jake ubode ljubomore, za koje možda i nemaju nikakvog pravog razloga. To što partner provodi više vremena na poslu nego inače, ne znači automatski da nešto i krije od vas. 

Posao 

Konačno ste u sedmici kada vam tempo dešavanja apsolutno odgovara i savršeno se snalazite u svemu. Doduše, imaćete u prvom dijelu nedjelje malo opušteniji stav nego inače, pa možete neke poslove zbrzati ili ofrlje uraditi. Dogovori su konačno krenuli kako treba i nekima od vas se ove nedjelje smiješi i potpisivanje ugovora koji im je veoma bitan. Manje probleme mogu očekivati oni koji sarađuju sa strancima, ali to je eventualno neki tip prolongiranja ili kašnjenja po pitanju isplata. 

Novac 

Konačno se i taj finansijski segment nešto više sredio nego do sada. Niste opušteni u potpunosti, ali makar funkcionišete lakše nego u prethodnom periodu. 

Zdravlje 

Mogući problemi sa kožom koji mogu biti posljedica većeg konzumiranja slatkiša ili neadekvatne ishrane. Pojačan rad lojnih žlijezda.

lovehoroscopessept15sept21

ilustracija

Blizanci

Hrana 

Od povrća bi vam tokom ove sedmice najviše prijale šargarepe, tikvice, patlidžan, a u manjoj mjeri možete konzumirati i krompir i mahune. Povremeno će vam oči biti gladne, naročito kada su u pitanju slatkiši, ali gledajte da ih konzumirate u nekim „razumnim“ količinama. 

Ljubav 

Direktnim kretanjem Merkura i dobrim aspektom na Veneru – poboljšava se komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom. Iako će sjenka nekih problema iz prethodnog perioda i dalje stajati nad vama, sada konačno možete ipak malo da se opustite i uživate zajednički. Preporučuje vam se da u ovoj nedjelji odlutate negdje zajedno, makar i na par dana, ili da makar budete češće u nekim zabavnim zajedničkim aktivnostima. Oni koji su slobodni sada bi mogli da uspostave prvi pravi kontakt sa osobom koja im se već neko vrijeme dopada, ali su je do sada bezuspješno muvali. U ovoj sedmici može doći čak i do tog prvog, ljubavnog sastanka. Bili ste strpljivi i čekali dugo, sada je vrijeme da osvojite osobu koju želite! 

Posao 

Iako je vaš vladar krenuo direktnim hodom u polju dogovora, kontakata, papirologije, ipak će i na dalje biti u kvadratnom aspektu sa Jupiterom. Dakle – potrebno je dva puta provjeriti ugovor prije nego što ga potpišete, voditi i na dalje računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju – imati neku dozu opreza. Takođe, potrebno je da budete vrlo pažljivi u svojim izjavama, jer se one mogu ne dopasti nekome ko vam je poslovno vrlo važan. Čuvajte i poslovne tajne, da ne biste popili kritiku. 

Novac 

Nadate se da će prilivi novca uspjeti da pokriju troškove i obaveze koje ste isplanirali za ovu sedmicu. Samo, ne žurite sa trošenjem – moguće je da će vam neki novac kasniti. 

Zdravlje 

Smanjuju se ili u potpunosti nestaju problemi sa respiratornim traktom. No, zato se mogu aktivirati urinarne infekcije i ginekološki problemi.

ljubavmore

ilustracija

Rak

Hrana 

Nešto usporeniji metabolizam, pa je potrebno izbjegavati kalorične namirnice, slatkiše, tešku hranu i puno začina. Prijaće vam povrće na svaki način – bilo kroz salate ili variva, a možete da se opustite i kada je riba u pitanju. Suhomesnate i mliječne proizvode svedite na minimum. 

Ljubav 

Neko vam se vraća i želi vas ponovo za sebe. No, pitanje je – da li ste vi spremni da se usudite i krenete starim, već poznatim stazama? Stazama koje su vas već jednom dovele do kraja, možda i povrijedile? Da li ste prošlost prerasli ili želite „još jedan krug“ na ovoj vrtešci – to vi najbolje znate, zar ne? Ako pitate ima li nešto potpuno novo – pa ima! Postoji velika šansa za jedno novo poznanstvo ove sedmice, ali tu žurbe nema – pustite da vam ova osoba sama pokaže ko je i šta želi od vas, kao i šta ima da vam ponudi...Ukoliko ste u vezi ili u braku – nešto pojačana ljubomora i posesivnost od strane voljene osobe. Možda drugoj strani smeta što previše vremena provodite sa svojim društvom.... 

Posao 

Dobar je momenat da se sve ono vezano za papirologiju konačno pokrene ili dođe do rješavanja. Zato od samog početka sedmice „pogurajte“ ta pitanja. Sredinom nedjelje zadržite smirenost u odnosu sa poslovnim partnerima – moguće je da će biti nekih sitnih problema, ali vas ista mogu izbaciti iz takta. Ne dozvolite da drugi kreiraju vaše raspoloženje. Ukoliko ste nezaposleni, dobar je trenutak da se aktivirate, a možete biti iznenađeni i pozivom od strane bivšeg poslodavca. 

Novac 

Novac koji očekujete ili koji je u kašnjenju, može se konačno „smjestiti“ u vaš novčanik tokom ove sedmice. Manji troškovi, donekle ste rasterećeniji. 

Zdravlje 

Nedjelja u kojoj ćete biti bolje raspoloženi, i češće poželjeti da boravite u prirodi, da se opustite. Starijima u prvom dijelu nedjelje manje hronične tegobe.

Lav

Hrana 

Ulazak Sunca u znak Djevice i vaše polje hrane, donijeće potrebu da ovaj segment sredite – i kroz zdravije životne navike, ali i kroz laganiju ishranu, sa akcentom na salatama, laganim mliječnim proizvodima, „posnijem“ mesu. 

Ljubav 

Pa, izgleda da ste maltene pa u potpunosti završili sa svim onim što se vezuje za prošlost. Naravno, ostali su tu oni najuporniji, oni koji ne mogu da odustanu i koji se nadaju da će kad tad ponovo pridobiti makar djelić vaše naklonosti. No, vi lično – spremni ste za novo vrijeme, nove ljude, nove ljubavi. U ovoj nedjelji možete drugačijim očima pogledati osobu sa kojom imate površno poznanstvo i shvatiti da je možda baš ona prava za vas. Odličan momenat da se otpočne nešto novo, što bi moglo krenuti baš fino....Ukoliko ste u vezi ili u braku, i vi ćete se povremeno tokom ove sedmice zapitati – „da li je moguće da je ama baš sve u redu, da sve funkcioniše baš kako treba?“.....Pa, izgleda da je baš tako.... 

Posao 

Sa direktnim kretanjem Merkura i poslovna situacija se konačno pokreće i kreće uobičajenim tokom. Iza sebe ostavljate period konstantnih zastoja, prepreka i preispitivanja, kao i problema sa novcem, dogovorima i dokumentacijom. Jedino ako sarađujete sa inostranstvom, oprez je još uvijek potreban. Oni koji imaju privatne firme trebali bi da se upoznaju sa novim zakonskim procedurama, da ne bi kojim slučajem napravili grešku, koja bi ih mogla poprilično koštati. 

Novac 

Ulaganje u kuću, ili u privatni biznis. Prilivi će se definitivno poboljšati, a umećete i da bolje „baratate“ novcem. 

Zdravlje 

Kod starijih se mogu ponovo aktivirati hronične tegobe. Kod mlađih pripadnika znaka – manji pad imuniteta.

201703nedostatakvitaminadzdravljeaps501266073

ilustracija

Djevica

Hrana 

Sunce tokom ove nedjelje ulazi u vaš znak, pa je vrijeme da se pravi veliko spremanje kada je ishrana u pitanju. Znači – prirodno, zdravo, žitarice, povrće, voće, riba, orašasti plodovi, med...Zaobilazite brzu hranu, grickalice, čipseve, peciva, a malo smanjite doživljaj i kad su slatkiši u pitanju. 

Ljubav 

Sunce ulazi u vaš znak, a vaš vladar Merkur konačno je krenuo direktnim hodom, pa će biti lakše funkcionisati i boriti se i sa sopstvenim (ne)raspoloženjima, ali i sa voljenom osobom. Jednostavnije je sada pronaći put i do dobre komunikacije i do prilično skladnog odnosa, pa izvolite – potražite. Mislim da je i vama i partneru potrebno da malo odmorite mozak od svega....Usamljeni pripadnici ovog znaka nekako najviše prilika imaju preko poslovnog segmenta. Trenutno privlačite pažnju suprotnog pola i lako ostvarujete zanimljive kontakte. Ima tu više interesantnih osoba, a vi ćete uživati u flertovanju i dešavanjima koja vam donose osmjeh na lice. 

Posao 

Mars koji se u svom retrogradnom hodu vratio u znak Jarca, uzburkava i dalje odnos sa kolegama i donosi povremeno povišenu energiju i burnu radnu atmosferu. No, trenutno vam je lakše da se borite sa izazovima svakodnevice, pogotovo što vam neke osobe iz radnog okruženja pružaju veliku podršku i pomoć. Ulazak Sunca u vaš znak diže i vašu ambicioznost ali i svijest o sopstvenim vrijednostima, a takođe i daje mogućnost da važnim osobama iz poslovnog okruženja „upadnete u oči“. 

Novac 

Otvaraju se nove mogućnosti za zaradu, a teret dugovanja polako spada sa vaših leđa. Osjećate se bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad. 

Zdravlje 

Dobro se osjećate. Kod starijih Djevica moguće su prolazne glavobolje.

Vaga

Hrana 

Trenutno se osjećate vrlo dobro u svojoj koži, raspoloženi ste i nije vam teško da vodite više računa u ishrani. Ovo bi mogla da bude „voćnaj nedelja“, jer će vam baš ova grupa namirnica najviše prijati. Svo sezonsko voće, svježe, kroz voćne salate, sokove, ili u kombinaciji sa jogurtom. 

Ljubav 

Mars koji se vratio u vaše polje doma, može da djeluje dvostruko, a vi odaberite koji vam se njegov „metod“ više dopada....Može donijeti povišenu energiju u kući, rasprave sa partnerom i članovima porodice. No, postoji i druga opcija – ovog Marsa možete iskoristiti da otputujete, da renovirate ili popravite stvari u domu, zajedno sa partnerom, naravno. U svakom slučaju, ukoliko pravilno usmjerite ovu energiju, ovaj tranzit nećete osjetiti kao loš. Oni koji su slobodni, vjerovatno uživaju u svojoj popularnosti i pogledima suprotnog pola. Neka lijepa dešavanja i zanimljive osobe vam idu preko kruga prijatelja i izlazaka. Takođe, možete osjetiti veliku strast prema nekome koga znate preko posla. 

Posao 

Jedna poslovna prilika, za koju se već izvjesno vrijeme borite, sada se otvara kao moguća za realizovati. Doduše, skopčana je ili sa nekim uslovima koji su vam pomalo komplikovani, ili nijeste zadovoljni baš količiinom novca koja vam je ponuđena. Ovaj posao tek može pokazati svoje dobre strane, ali od kasne jeseni. Generalno gledano – iako bi ova sedmica trebala povremeno da vam bude naporna zbog velikog broja obaveza, ipak je krajnji rezultat pozitivan po vas. 

Novac 

Sa novcem ćete se natezati tokom ovog perioda. Biće ga, ali ili uvijek u posljednjem momentu, ili taman toliko da možete da se „pokrpite“. 

Zdravlje 

Ukoliko ste mlađi pripadnik znaka, ne biste trebali da imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Kod starijih – mogući su problemi sa kožom.

happycouple

ilustracija

Škorpija

Hrana 

Mlijeko i mliječne proizvode tokom ove sedmice maknite sa spiska kupovine, ili ih makar uzimajte u minimalnim količinama. Meso umjereno, ali najbolje kao bareno ili grilovano, sa što manje masti. Pohovano ni u kom slučaju. Povrće i voće uzimajte po nahođenju. 

Ljubav 

Opet vam se na velika vrata vraćaju neki vaši ljubomorni tripovi i konstantna bojazan da partner ko zna šta radi iza vaših leđa. Sve što voljena osoba bude radila ili govorila propuštaćete kroz svoje detektivske filtere, u pokušaju da pronađete dokaz za ono što mislite i sumnjate. Hajde, probajte malo da iskulirate i nemojte opterećivati drugu stranu svojim konstantnim sumnjičenjem i prodornim pogledima. Zaista je malo vjerovatno da se bilo šta tog tipa dešava....Ukoliko ste slobodni, vaš vladar koji se vratio u znak Jarca može vas podstaći da obnovite komunikaciju sa nekim iz svoje prošlosti. Čak i da to ne uradite – u ovoj nedjelji ćete intenzivno razmišljati o ljudima koji su bili u vašem životu. Novo – trenutno ništa. 

Posao 

Merkur je krenuo direktno u vašem polju karijere, što će između ostalog donijeti i poboljšanje komunikacije sa nadređenima, ali i ponovno, konkretno pokretanje svega onoga što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Dogovori će se opet aktivirati, ali ovog puta sa drugačijim, pozitivnim rezultatom. Neki od vas će imati i sreću na svojoj strani, koja će im pomoći da stave tačku na poslove i projekte koji ih opterećuju i ne doprinose vašem poslovnom napredovanju. Još malo i pokrećete se u potpunosti.... 

Novac 

Neke troškove ne možete izbjeći, kao što je i neophodno da platite jedno dugovanje koje vam visi nad glavom. Ako je za utjehu – priliva će biti u dovoljnoj mjeri. 

Zdravlje 

Manji problemi sa spavanjem, a kod nekih i imunitet može biti oslabljen. Čuvajte grlo. Starije Škorpije – kičma, pogotovo lumbalni dio.

realhappinessofagirl

ilustracija

Strijelac

Hrana 

Iz nedjelje u nedjelju ponavljaju se upozorenja za Strijelčeve kada je ishrana u pitanju, jer je evidentno da vi nešto radite pogrešno. Makar pokušajte da funkcionišete na nekim osnovama – manje masno, manje začina, redovni obroci.... 

Ljubav 

Merkur, planeta koja vlada vašim partnerstvima, krenuo je konačno direktnim hodom i obzirom da je u dobrom aspektu sa Venerom – nadam se da će se komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom znatno poboljšati tokom ovog perioda. Da, još uvijek je vaš vladar Jupiter u kvadratnom aspektu sa Merkurom, ali ovo ne mora da donese nikakve turbulencije niti probleme, ukoliko vas dvoje samo malo spustite loptu po nekim pitanjima po kojima se inače ne slažete. Sa malo truda – možete biti mnogo opušteniji tokom ovog perioda i konačno uživati više sa voljenom osobom! Ukoliko ste usamljeni, Venera u vašem polju prijatelja i izlazaka daje vam odličnu priliku za nov emotivni početak! 

Posao 

Nedjelja pred vama može biti odlična, jedna od boljih u dužem vremenskom periodu! Vrijeme je da stvari uzmete u svoje ruke, da budete inicijator i pokretač promjena i dešavanja. Sada se mogu ostvariti vrlo dobri dogovori i pokrenuti se priče koje su već neko vrijeme u zastoju. Imate podršku drugih i sada biste trebali da je iskoristite! Ne oklijevajte da tražite ono što mislite da vam pripada, bilo to promjena radnog mjesta, povišica, unapređenje ili nova poslovno partnerska priča! Samo naprijed! 

Novac 

Finansijski segment obećava poboljšanje tokom ovog perioda. Ne, to ne znači da ćete sve svoje dugove svesti na nulu, ali makar ćete napraviti jedan značajniji pomak. 

Zdravlje 

Zdravstvena situacija jeste bolja nego u nedjeljama unazad, ali još uvek postoje stvari na koje morate da obraćate pažnju. To su ishrana, dovoljna količina odmora i manje stresa....

Jarac

Hrana 

Sem većih količina mliječnih proizvoda koje biste ipak trebali da izbjegavate tokom ove nedjelje, za vas trenutno nema nekih konkretnijih preporuka po pitanju ishrane. Jedino biste mogli da se potrudite da se dovoljno hidrirate vodom, voćnim sokovima, posebno limunadom. 

Ljubav 

Mars se vratio u vaše polje ličnosti, pa ćete se ponovo osjetiti dobro, živo, preporođeno! Ova ogromna količina energije koja vam dolazi, donijeće i jačanje strasti i ponovno buđenje želje prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. Ne možete baš sve stvari i neke eventualne probleme riješiti u spavaćoj sobi, ali će to svakako pomoći da odnos sa partnerom bude življi i podsticajniji nego inače. Još ako ste u ovoj sedmici na nekom odmoru zajedno – e, tada će vam zaista biti odlično! Oni koji su usamljeni, sa ulaskom retrogradnog Marsa, osjetiće ponovo „ubod“ prošlosti. Na žalost, nikakvih noviteta nema za vas trenutno, a sa tom prošlošću vidite šta ćete i kako ćete...Još malo, pa će i tome doći kraj.... 

Posao 

Naravno, taj Mars u vašem polju ličnosti vam čini dobro i kada je poslovni segment u pitanju. Ako ništa drugo, dobićete dovoljno volje i energije da privedete kraju sve ono što vam bode mozak ili stoji nezavršeno. Venera u polju karijere u dobrom aspektu sa, sada direktnim Merkurom, donosi vam priču, ali i mogućnost konkretnog dogovora o promjenama koje su vam potrebne. Nešto što čekate jako dugo, sada konačno može početi da dobija svoje obrise i da ide ka realizaciji. 

Novac 

Nije toliki problem sa vašim prilivima, jer su oni ipak redovni. Problem je sa odlivom novca, sa troškovima koje jednostavno kao da ne uspijevate da kontrolišete. 

Zdravlje 

Kod starijih – kosti, zglobovi, kičma, pogotovo lumbalni dio. Kod mlađih Jarčeva – uglavnom solidno zdravstveno stanje.

bogat

ilustracija

Vodolija

Hrana 

Primijetićete da imate manje probleme sa stomakom uvijek poslije konzumiranja mliječnih proizvoda, pogotovo sireva. Iz tog razloga, umanjite njihov unos, ili makar svedite samo na jogurt, kefir i kiselo mlijeko. 

Ljubav 

Ako i imate neke svoje nedoumice po pitanju odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom, držaćete ih za sebe, negdje duboko i čekati momenat da se pokrenete ili da te nedoumice zauvijek maknete. Ono što je bitno jeste da će, na dnevnoj bazi, sve funkcionisati kako treba. Postoji obostrano razumijevanje i želja i potreba da se više približite jedno drugom, tako da za vaše veze i brakove, ovo može biti jako dobar period. Iskoristite ga! Oni koji su usamljeni, teško da će ostati bez emotivnih prilika tokom ove sedmice. Dobar aspekt direktnog Merkura i Venere može doneti jako lijepu priču sa nekim ko ne živi blizu vas, ali i dublje poznanstvo sa osobom koju površno poznajete ili preko društvenih mreža ili preko prijatelja. 

Posao 

Sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa stranim firmama, sada funkcioniše jako dobro. Zato biste trebali maksimalno da se usmjerite na ovaj segment, jer itekako možete i biti zadovoljni postignutim, ali i profitirati. Imate vi svojih zabrinutosti, pogotovo kada je konkurencija u pitanju, ali to trenutno ne može uticati na dešavanja na dnevnoj bazi. Sada već postaje primjetno da se poslovni segment sređuje i da ste neke stvari koje su vam smetale definitivno otpisali. 

Novac 

Trudite se da svoj finansijski segment sredite, da skrešete troškove i regulišete dugovanja, ali vam se čini da se non stop vrtite u začaranom krugu. Samo polako, na dobrom ste putu, ne odustajte. 

Zdravlje 

Problemi sa kičmenim stubom uglavnom će praviti problem starijim predstavnicima ovog znaka. Mlađi – prilično dobro.

Ribe

Hrana 

Vaš segment ishrane već neko vrijeme ne funkcioniše kako treba i mnogi od vas su primijetili da su se ugojili. U ovoj nedjelji će vam biti lakše nego inače da otpočnete sa nekim režimom dijete ili da uvedete zdrave navike po pitanju ishrane. Pokušajte. 

Ljubav 

Direktno kretanje Merkura, planete koja vlada vašim partnerstvima, i dobar aspekt ove planete sa Venerom, daje itekako velike mogućnosti da se odnos sa voljenom osobom sredi tokom ovog perioda. Ne može sve biti savršeno i idealno, koliko god vi to željeli, ali se može makar dovesti u stabilnost, u mogućnost bolje komunikacije i više radosti i dobrih dešavanja sa partnerom. Nemojte biti nezadovoljni onim što nemate, budite srećni zbog onoga što imate! Ukoliko ste usamljeni, ono što vam se u ovom momentu „nudi“ nije baš da želite da prihvatite, a to su uglavnom neki prolazni kontakti ili površne priče. No, neki put je lijepo i samo flertovati, ne morate se odmah zaljubiti, zar ne? 

Posao 

Konačno ćete se malo bolje razumjeti sa kolegama i poslovnim saradnicima. Nije bajno, ali kad pogledate kakav je period iza vas, i ovo će biti više nego dobrodošla promjena! Takođe, sada je pravi trenutak da se pokrenu i neke zanimljive saradnje i dogovori, a mogu se dogoditi i pozitivni preokreti koji vašu poslovnu svakodnevicu uljepšavaju i donose vam dobrobit. Vi ste još uvijek pomalo nervozni zbog nekih pitanja koja nijesu završena, ali i to će se u narednom periodu riješiti u vašu korist. 

Novac 

Vaši su prilivi redovni i možda se bez razloga brinete i strepite za svoju finansijsku situaciju. Naplata potraživanja iz prethodnog perioda. 

Zdravlje 

Počećete znatno bolje da se osjećate. Ukoliko je to moguće, provodite što više vremena u prirodi, jer će vam to izuzetno prijati.

Izvor: Moj astrolog

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.