SD odgovorio URA-i

"Makar jednom samostalno izađite na izbore pa da polemišemo"

Socijaldemokrate Crne Gore (SD) pozvale su Građanski pokret URA da makar jednom samostalno izađu na izbore kako bi mogli da polemišu sa njima.

Nakon što je danas Milan Đaković iz GP URA pitao, "kako vjerovati SD-u o bilo čemu, kada im predsjednik dokazano laže na sudu", reagovali su iz SD-a i pozvali GP URA da makar jednom samostalno izađe na izbore.

 

"Jasno je građanima Crne Gore da se to neće nikada desiti, jer ipak ste se vi specijalizirali da budete mirođija u raznim čorbuljacima. Pokušavali ste preko leđa raznih koalicija da dođete do izražaja, jer gotovo da nema opozicione partije kojoj niste bili koalicioni partner, ali uzalud ipak vam je najveći domet ona trećina mandata što ste uspjeli da namaknete u Budvi", saopštili su iz SD-a. 

Iz te partije dodaju da je smiješno da se momci bez dana radnog iskustva igraju eksperata na svaku temu.

"Naravno shvatamo da zbog ogromne zauzetosti uslijed poliranja tuđih biografija niste imali vremena da učestvujete u radu Skupštine Crne Gore, do koje svratite samo kada treba naplatiti beneficije koje donosi poslanički mandat. Još da utvrdite da li vas još uvijek sleduju plate za dva ili samo jednog poslanika koje ste podsjećamo građane Crne Gore osvojili u okviru liste Velika koalicija Ključ koja je postojala samo na izbornom listiću", zaključuje se u saopštenju  SD-a. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.