Imali seks usred dana na obali Jadrana, obezbjeđenje intervenisalo (VIDEO)
Foto: Screenshot

Naočigled prolaznika

Imali seks usred dana na obali Jadrana, obezbjeđenje intervenisalo (VIDEO)

Usred dana, uz samu stazu za šetanje i naočigled mnogih prolaznika, mladi par se u nedjelju prepustio strastima na Zrću u Hrvatskoj ispred kluba Noa.

Nije ih omeo ni glasan smijeh svih koji su ih vidjeli, niti oštro i vrelo kamenje na kojem su razmjenjivali uzavrele strasti.

"To je bilo oko 16 sati. Ljetujem tu godinama. Na sreću, ovo nije mjesto na koje dolaze roditelji sa djecom, pa se niko nije šokirao. Nije svakodnevni prizor, ali toga ima baš dosta", izjavio je očevidac koji je snimio sporni video snimak.

Na kraj im je stao tek čovjek zaposlen u obezbjeđenju kluba pred kojim su upražnjavali seksualne odnose. Smireno se spustio do njih, mladića je nekoliko puta šutnuo u donji dio leđa, ali on nije odustajao. Kad je shvatio da ne staju, onda je momak iz obezbjeđenja povukao muškarca za uvo, da bi mu zatim lupio i šamar,  prenosi portal 24sata.

"Tek su se tad razdvojili. Nijesam baš očekivao da će ga vući za uši i lupati nogom, mislio sam da će ga mirno upozoriti. Ipak, samo ih je otjerao sa plaže, nije zvao policiju", rekao je očevidac na kraju svoje izjave.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.