Oglasila se policija povodom trovanja psa u Podgorici: Preduzeće sve neophodne mjere

Oglasila se policija povodom trovanja psa u Podgorici: Preduzeće sve neophodne mjere

Povodom snimka na kojem je prikazan slučaj, kako se sumnja, trovanja psa, a koji se desio u naselju Donja Gorica u Podgorici, oglasila se Uprava policije.

"Centru bezbjednosti Podgorica danas je podnijeta prijava od strane vlasnica otrovanog psa a u vezi sa njihovim sumnjama da je pas otrovan prije četiri dana u njihovom dvorištu u naselju Donja Gorica u Podgorici", navodi se u saopštenju policije.

Kako su kazali, odmah o zaprimanju prijave obavijestili su nadležnog tužioca i preduzeće sve mjere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja ovog događaja u konsultaciji sa tužiocem.

Podsjetimo, Nevladinoj organizaciji "Prijatelji životinja Podgorica" obratila se žena iz podgoričkog naselja Donja Gorica čiji je, kako tvrdi, pas otrovan u dvorištu. Tvrdi da joj je psa otrovala prva komšinica, za šta je kao dokaz dostavila video snimke sa nadzornih kamera i fotografije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.