Majka podvodila sina pedofilima i zarađivala hiljade eura

Najjeziviji slučaj zlostavljanja djeteta

Majka podvodila sina pedofilima i zarađivala hiljade eura

Jedna majka (48) u Njemačkoj, Berin T. i njen partner Kristijan L. (39) našli su se u zatvoru pošto su njenog devetogodišnjeg sina "na tacni" nudili pedofilima posredstvom interneta.

Istražitelji su izjavili da je u pitanju najjeziviji slučaj zlostavljanja djeteta koji su ikada vidjeli. Sve se događalo unutar jednog pedofilskog kružoka u gradu Štaufenu, nadomak Frajburga,prenose Novosti.

Sud na jugozapadu Njemačke u utorak je je donio presudu kojom se ova žena osuđuje na 14,5 godina robije, jer je za onlajn prostituciju svog sina inkasirala novac. Njen partner je dobio uslovnu kaznu od 13,5 godina. Oboje su priznali ne samo da su podvodili dječaka brojnim mušterijama nego i da su ga lično zlostavljali.

Sud tvrdi da su majka i njen partner dopuštali mnoštvu stranaca i lokalaca koje su nalazili u okolini da zlostavljaju devetogodišnjaka tokom dvije godine, u zamjenu za hiljade eura. Video-snimci ovih zločina objavljeni su na internetu, a pojedini pokazuju dječaka vezanog i sa maskom na licu.

Pored ovog para, uhapšeno je još osmoro ljudi, a tri Njemca, jedan Švajcarac i jedan španski državljanin osuđeni su na kazne robije od osam do deset godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.