Novljanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, sugrađanina nakon svađe izbo nožem
ilustracija

Povrijeđeni nije životno ugrožen

Novljanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, sugrađanina nakon svađe izbo nožem

Novljanin J.M. (37) uhapšen je danas zbog sumnje da je sugrađaninu R.M. (34) nakon kraće rasprave nanio više povreda upotrebom noža.

J.M. se sumnjiči za pokušaj ubistva. R.M. nije životno ugrožen.

Kako je saopštila Uprava policije, jutros oko 4.35 časova, Dežurnoj službi CB Herceg Novi prijavljeno je od strane građana da je u parku Boka, u neposrednoj blizini noćnog kluba, došlo do rasprave izmedju dva nepoznata lica a potom i upotrebe noža od strane jednog od ova dva lica te da je drugo povrijeđeno.

"Nakon prijavljenog događaja policijski službenici CB Herceg Novi su izvršili blokadu grada a potom i efikasnu pretragu terena, gdje je nedugo nakon podnijete prijave J.M. lišen slobode, kod objekta Pošte u Herceg Novom, od strane službenika Interventne jedinice CB Herceg Novi.Predmetni nož kojim je, kako se sumnja, izvršeno ovo krivično djelo je pronađen i izuzet i biće upućen u Forenzički centar radi vještačenja", stoji u policijskom saopštenju.

J.M. je sproveden u službene prostorije CB Herceg Novi, radi kriminalističke obrade.

Oštećenom R.M. je, kako su naveli iz policije, ukazana medicinska pomoć u PZU Bolnica Meljine kojom prilikom su od strane dežurnog ljekara konstatovane tri povrede nanijete oštrim sječivom.

R.M. je, prema informacijama koje posjedujemo, stabilnih parametara i van životne opasnosti - kazali su iz UP.

"Sprovedenom kriminalističkom obradom, pretragom terena i shodno pribavljenim obavještenjima od građana, prikupljene su sve materijalne i druge činjenice koje ukazuju na postojanje osnovane sumnje da je J.M. izvršilac ovog krivičnog djela.O navedenom događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je kvalifikovao ovo krivično djelo, te naložio da se protiv J.M. podnese krivična prijava i da mu se ovo lice tokom dana sprovede na dalju nadležnost", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.