Demi Lovato završila u bolnici nakon što se predozirala
Demi Lovato

Dva mjeseca konstantno bila drogirana

Demi Lovato završila u bolnici nakon što se predozirala

Mlada pjevačica Demi Lovato juče je završila u bolnici, a vijest da se predozirala i da joj se bore za život zabrinula je mnoge koji je vole.

Kako javljaju svjetski mediji, ona se nalazi u bolnici u Los Anđelesu i sada je stabilno i oporavlja se.

Ova zvijezda se godinama borila sa porocima, ali je tvrdila da već duže vrijeme ne konzumira drogu i alkohol.

Prije osam godina je morala da prekine turneju kako bi potražila pomoć na rehabilitaciji, zbog samopovrjeđivanja, alkoholizma, emotivnih i psihičkih problema, problema sa drogom, anksioznošću, a tada su joj konstatovali i bipolarni poremećaj.

"Jedna faza je trajala dva mjeseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada", rekla je Demi i otkrila da je ‘kap koja je prelila čašu’ bio incident iz 2010. godine kada je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača.

Kazala je da je bila na dnu.

"Možda i glavni razlog što sam željela da se napokon otrijeznim je da bih provodila vrijeme sa svojom malom sestrom Madison, jer mama i tata mi nisu dozvoljavali da budem kraj nje dok sam radila te stvari", priznala je ona.

Kap koja je prelila čašu bio je momenat kada je shvatila da je i porodica i prijatelji napuštaju.

"Odjednom su mi poslali poruku da ne planiraju da me ostave, nego su me već napustili. Onda sam shvatila da sam baš dotakla dno i da je vrijeme da se otrijeznim zbog sebe", rekla je Demi svojevremeno, prenosi Kurir.

Jedne večeri uzela sam previše kokaina i sve začinila s nekoliko Ksanaksa. Počela sam da se gušim, a srce mi je lupalo kao ludo. Sjećam se da sam pomislila: ‘O Bože, nije valjda da sam se predozirala’.

Demi se prisjetila i kada je posljednji put bila pijana. Povraćala je cijelim putem do aerodroma, a onda mamurna nastupila na popularnom televizijskom šou ‘Američki idol’.

"Ti dani su sada iza mene", tvrdila je mlada pjevačica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.