Vučić: Ko god bi rekao da je pozicija Srba u CG idealna ne bi govorio istinu
Aleksandar Vučić

Žele dobre odnose sa CG

Vučić: Ko god bi rekao da je pozicija Srba u CG idealna ne bi govorio istinu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija želi dobre odnose sa Crnom Gorom i bolji položaj srpskog naroda u Crnoj Gori.

Upitan da li je saglasan sa ocjenom patrijaraha Irineja o stanju i položaju srpskog naroda i crkve u Crnoj Gori, predsjednik Srbije je rekao da ne može da komentariše ono što izgovara patrijarh, ali da pozicija srpskog naroda svakako nije idealna.

„Nadam se da ćemo uskoro imati prilike da o tome razgovaramo i sa legitimnim predstavnicima Srba u Crnoj Gori i da ćemo imati priliku da o svim bilateralnim stvarima razgovaramo sa legitimnim i legalnim predstavnicima Crne Gore”, rekao je Vučić.

Ponovio je da Srbija želi dobre odnose sa Crnom Gorom.

„Da li smo uvijek zbog svega srećni - nismo i o tome govorimo, a pretpostavljam da nisu ni ovi uvijek srećni sa onim što mi izgovaramo i činimo. A, da li je pozicija srpskog naroda idealna - ko god bi to rekao, a da pripada našem rodu, čini mi se da ne bi govorio istinu”, rekao je Vučić,prenose sprski mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.