Popović: Građani Berana moraju osjetiti progres
Andrija Popović

Čestitka LP povodom Dana Berana

Popović: Građani Berana moraju osjetiti progres

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je 21. jul Dan opštine Berane građanima, odbornicima u Skupštini opštine, predsjedniku opštine Dragoslavu Šćekiću kao i predsjedniku Skupštine Novici Obradoviću.

„Ovaj datum podsjeća nas i potvrđuje slavnu slobodarsku tradiciju ovoga kraja i njegovu važnost za crnogorsku borbu za slobodu, pravo i čast države i njenih ljudi. Zato je Berane i danas grad koji ima poseban značaj za sve i koji zaslužuje posebnu pažnju kao regionalni centar na sjeveru države,“ naveo je Popović.

Popović je saopštio da Berane i građani i građanke tog grada moraju osjetiti blagodeti poboljšanja kvaliteta života.

„U onoj mjeri koliko jesu veliki privredni, poljoprivredni i turistički potencijali ovoga kraja koji garantuju da ekonomski napredak može biti ubrzan i stalan u godinama pred nama, što je od posebnog značaja za nove i mlade generacije na kojima počiva svako društvo i progres,“ rekao je Popović dodajući da će Liberali na tom putu uvijek biti podrška Beranama i njegovim građanima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.