DPS Budva: Demokrate moljakaju i mešetare zbog opstanka na vlasti

Potpuni nedostatak duha

DPS Budva: Demokrate moljakaju i mešetare zbog opstanka na vlasti

Saopštenje koje su potpisale budvanske Demokrate, mogao je da napiše samo Aleksa Bečić. Jer takav spoj manjka vaspitanja, viška histerije i potpunog nedostatka duha, jedino je Aleksa mogao da objedini u jednom tekstu, saopšteno je iz OO DPS Budva.

"Nesporna je činjenica da ste zapomagali i mjesecima tražili način da raspalu koaliciju nekako održite, jer ste znali da će, baš onako kako su vam nagovijestili vaši koalicioni partneri, na vidjelo izaći sve vaše prevare i koruptivne radnje, počev od pokušaja da izvarate nezavisnog odbornika Džakovića, preko predizbornih i finansijskih malverzacija o kojima će tek biti riječi, do ideje o tome da čak i skratite mandat, samo kako bi prevarili DF i spriječili rotaciju na mjestu predsjednika Opštine u decembru.Mnogo  htjeli, mnogo započeli...ali na kraju, kako to biva sa svima koji sebe precijene, od svih "hrabrih" ponuda kojima ste zasmijavali javnost, a kojima su se rugali vaši koalicioni partneri sa državnog nivoa, spadoste na to da na kraju molite i "ne pitate šta košta" podrška proklamovano građanskih stranaka za opstanak na vlasti", ističu iz DPS-a

Nakon snova sa predsjedničkih i lokalnih izbora probudili ste se, ističu iz DPS-a u košmaru, u paničnom strahu da se trend nastavlja i da ćete izgubiti i jedina uporišta jalove politike koju predstavljate," niste imali ama baš nimalo dostojanstva".

"Čak ste i tom istom lokalnom odboru, za koji je javna tajna da nije bio jedinstven na temu ulaska Crnogorske u koaliciju, uputili javno upozorenje u obliku "podrške Glavnog odbora partije", kako bi ih disciplinovali i obavezali da postupe mešetarski. Srećom po vas, to vama makar nije bilo teško. A što se tiče pravde i Alekse sa početka priče, samo on nek je ne spominje. Jer kad on izgovori riječ “pravda” prva asocijacija nam je njegov plagirani diplomski rad, neopisiva panika i histerija koju su on i njegovi pokazali tim povodom, kao i pravda  koja je nekako baš u njegovom slučaju bila spora, i “zastarjela”. ", zaključili su iz te partije 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.