Rasvijetljene krađe u Rožajama i Beranama, uhapšene dvije osobe

Protiv jedne podnijeta krivična prijava

Rasvijetljene krađe u Rožajama i Beranama, uhapšene dvije osobe

Beranska policija uhapsila je S.B. (19) zbog sumnje da je počinio dvije teške krađe u tom gradu, saopštili su iz Uprave policije. Dodaju da je i policija u Rožajama rasvijetlila dvije krađe, te uhapsila osumnjičenog M.M. (20) i podnijela krivičnu prijavu protiv A.N. (19).

Policija u Beranama je 14. jula uhapsila, jer je kako se sumnja, S.B. provalio prozor na kući D.C, ušao u nju i ukrao lovački karabin „Gerd Suhl“, kalibra 8x57 mm i lovačku municiju 50 komada kalibra 7,9 mm kao i jedan čaršav.

Policija  sumnja da je te stvari odnio biciklom i potom prodao nepoznatim osobama za 50 eura.

Dodaju da se S.B.  sumnjiči i da je 8. juna iz podruma Ž.R. ukrao elektroinstalacione kablove i druge elektromaterijale, a zatim ih prodao kao otpadni bakar za 150 eura.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se S.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela teška krađa.

Kako dodaju u Upravi policije, dvije krađe su rasvijetljene u Rožajama.

M.M. iz tog grada je uhapšen, a protiv njegovog sugrađanina A.N. podnijeta je krivična prijava jer su, kako se sumnja, sa teretnog vozila S.K. ukrali dva akumulatora i dizel gorivo, ukupne vrijednosti od oko 600 eura. Oni, sumnja se, i sa teretnog vozila F.P. otuđili dva akumulatora, vrijedna oko 300 eura.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama naložio je da se M.M. uhapsi zbog sumnje da je počinio dvije krađe, te da se zbog istih krivičnih djela protiv A.N. podnese krivična prijava u redovnom postupku

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.