Nisam znao da li ću dobiti meč, ali sam vjerovao, za ovakve mečeve živite i radite

Đoković nakon pobjede

Nisam znao da li ću dobiti meč, ali sam vjerovao, za ovakve mečeve živite i radite

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je plasman u finale Vimbldona nevjerovatno dostignuće za njega, kao i da je polufinalni duel protiv Španca Rafaela Nadala lako mogao da ima drugači epilog.

"Sam plasman u finale je nevjerovatno dostignuće za mene, posebno kada pogledam kroz šta sam prošao u prethodnih 15 mjeseci", rekao je Đoković poslije meča sa Nadalom.

Đoković se danas plasirao u finale Vimbldona, pošto je poslije pet setova pobijedio Rafaela Nadala.

"Dobio sam možda i najboljeg tenisera svijeta. Ovo je jedan od najdužih mečeva koje sam ikada igrao. Ne znam... Teško je odabrati riječi. Ovaj meč je bio poseban. Ovo je moglo i na drugu stranu da ode. Samo nekoliko stvari je odvajalo dvojicu igrača. Nisam znao da li ću dobiti meč, ali sam vjerovao. Za ovakve mečeve živite i radite", rekao je Đoković.

On je kazao da mu je poslije sinoćneg prekida meča bilo teško da se u potpunosti odmori, kao i da se nada da će protiv Kevina Andersona u finalu imati snage da pokaže pun kvalitet.

"Srećan sam što sam uspio da prođem kroz ovo. Nadam se da ćemo sjutra u finalu obojica imati snage da igramo, da ćemo pokazati pravi kvalitetan meč. Volio bih da sam imao dan odmora kao i on, ali šta je tu je", zaključio je Đoković.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.