Kriminalna grupa iz Nikšića i Albanije povezana sa ubistvom Sekulovića
Foto:Screenshot/Tvcg

U toku su provjere i prikupljanje materijalnih dokaza

Kriminalna grupa iz Nikšića i Albanije povezana sa ubistvom Sekulovića

Kriminalnu grupu iz Nikšića i Albanije, koja je uhapšena na osnovu iskaza svjedoka saradnika, Specijalno tužilaštvo povezuje i sa ubistvom Podgoričanina Đorđija Sekulovića.

U toku su provjere i prikupljanje materijalnih dokaza protiv ove grupe, a postoji mogućnost da će doći do proširenja istrage na još nekoliko osoba, piše Dan.

Napad na Sekulovića se desio u noći između 18. i 19. januara 2017. godine, oko ponoći.

U vozilu „reno megan”, beranskih registarskih oznaka, koje je bilo parkirano na Bulevaru revolucije u Podgorici došlo je do eksplozije. U automobilu su se nalazili Sekulović i Jelena Korać, koji su zadobili teške tjelesne povrede. Transportovani su u Klinički centar Crne Gore, gdje im je pružena medicinska pomoć i oboje su nakon toga smješteni na Odjeljenje intenzivne njege. Sekulović je preminuo ujutro, oko 9 časova i 20 minuta, dok je Koraćeva bila životno ugrožena.

Na osnovu operativnih podataka sa terena, policija je nedavno uhapsila Nikšićane Dejana Vujovića i Stefana Perovića i Zlatka Matanovića iz Albanije. Potom su uslijedila hapšenja Ranka Radulovića, njegovog sina Željka i bratanića Stefana (22), Luke Radulovića (24), Ratka Martinovića (38), Darka Vickovića (38), Nikole Mandića (20) i državljana Bosne i Hercegovine Nenada Lubure (52) i Radoja Preradovića (54).

Posljednji je uhapšen Radulovićev saradnik Radoš Petrušić. Naredbom je obuhvaćen i odbjegli Nikola Mršić, koji je optužen da je direktni izvršilac ubistva Gorana Lenca.

Izvor: Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.