Rasvijetljene krađe na Cetinju, pretresom kuće pronađena municija

Podnesene tri krivične prijave

Rasvijetljene krađe na Cetinju, pretresom kuće pronađena municija

Cetinjska policija rasvijetlila je tri krivična djela i tom prilikom protiv tri lica, od kojih je jedno bezbjednosno interesantno lice, nadležnom tužilaštvu podnijela krivične prijave.

Naime, službenici OB Cetinje su nadležnom tužiocu podniijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica M.A. (22) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumlje da je počinio krivično djelo krađa.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 31.05.2016. godine oko 22 časa, iz otvorenog vozila koje je u vlasništvu B.V. iz Cetinja, otuđio mobilni telefon marke „Samsung Galaxy J1“", saopšteno je iz Uprave policije.

Nadalje, službenici cetinjske policije su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv V.Č. (48) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Policijski službenici su postupajući na osnovu operativnih saznanja u martu ove godine izvršili pretres kuće i tom prilikom pronašli i oduzeli municiju", navodi se u saopštenju.

Takođe, službenici OB Cetinje su rasvijetlili krvično djelo krađa i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv S.M. (58) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo. 

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 16.06.2018. godine oko 16,35 časova, otuđio veću količinu saobraćajnih graničnika koji su postavljeni duž regionalnog puta Cetinje – Njeguši", saopšteno je iz UP.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.